Streaming26. januar 2024

"Queer Eye"-stjerner bekræfter endelig: Derfor er det slut

Bobby Berk, der i årevis har været blandt værterne i det kulørte Netflix-show "Queer Eye", fortæller endelig, hvorfor han har valgt at sige farvel til programmet
Bobby Berk og Tan France er ikke just de bedste venner.
Bobby Berk og Tan France er ikke just de bedste venner.
 Foto: Mark Von Holden/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: "Queer Eye"-stjerne i sorg efter dødsfald

Det var et brag af en streamingsucces, da "Queer Eye" havde premiere på Netflix tilbage i 2018.

Siden da er det blevet til adskillige sæsoner med de populære mode-, mad- og livsstilsværter Jonathan Van Ness, Antoni Porowski, Karamo Brown, Bobby Berk og Tan France.

Men stemningen har ikke altid været helt god mellem de fem tv-divaer, og for Bobby Berk og Tan France blev det særligt slemt.

Det indrømmer den 42-årige Berk i et stort interview med Vanity Fair, hvor han også forklarer, hvorfor han har valgt at træde væk fra serien.

Hele "Queer Eye"-holdet til årets Emmy-uddeling tidligere på måneden.
Hele "Queer Eye"-holdet til årets Emmy-uddeling tidligere på måneden.
 Foto: Dan Steinberg/AP/Ritzau Scanpix

- Tan og jeg havde et øjeblik. Der var en situation, og det er mellem Tan og mig, og det har intet med showet at gøre, siger han og fortsætter:

- Det var noget personligt, der havde ulmet. Og intet romantisk, bare for at præcisere det.

Det altid opmærksomme internet kunne ikke undgå at spekulere i, om de to herrer var blevet uvenner, da det blev opdaget, at Bobby valgte ikke længere at følge sin "Queer Eye"-kollega på Instagram.

- Burde jeg have unfollowet Tan? Nej. Måske skulle jeg bare have mutet ham. Men den dag var jeg vred, og det er slutningen på det. Vi blev som søskende - og søskende vil altid slås.

Netflix-serien "Queer Eye" vender tilbage med en sæson ni.
Netflix-serien "Queer Eye" vender tilbage med en sæson ni.
 Foto: Austin Hargrave/Netflix

- Jeg vil altid have et meget specielt sted i mit hjerte for ham og Rob (Frances mand) og børnene. Jeg kan forestille mig, at om seks måneder eller et år vil Tan og jeg være hos hinanden og have det godt, siger han.

Bobby Berk tilføjer, at det allerede hjalp lidt på det hele, da de to mødtes til årets Emmy-uddeling tidligere på måneden.

"Queer Eye"-serien har efterhånden været on air i mange sæsoner, og det kom derfor som noget af en overraskelse for Bobby, at serien blev fornyet med endnu en omgang.

- Vi havde bare antaget, at showet ikke ville vende tilbage, hvis vi alle ikke kom tilbage. Jeg var sådan, jeg kommer ikke til at have FOMO, fordi det ikke kommer til at ske. Jeg havde accepteret det.

Og Bobby Berk havde nået at lave så mange nye planer arbejdsmæssigt, at det ikke ville være muligt for ham at vende retur.

- Vi havde mentalt forberedt os på at skulle videre.

Sponsoreret indhold