Streaming18. august 2023

Overrasker: Meghan og Harry laver ny serie til Netflix – og den handler ikke om dem selv

Den 30. august kan streamingseere opleve første resultat af den kæmpeaftale, som Sussex-parret har skrevet med Netflix
Hertuginden og prinsen har kastet sig ud i et kæmpestort projekt med Netflix - og nu begynder deres første produktioner at kunne ses 
Hertuginden og prinsen har kastet sig ud i et kæmpestort projekt med Netflix - og nu begynder deres første produktioner at kunne ses
 Foto: zz/NDZ/STAR MAX/IPx

Det er mere end to år siden, at prins Harry og Meghan Markle fik grønt lys til at skabe en serie om internationale deltagere i Invictus Games. Alle er de sårede veteraner eller servicepersonale, der nu har skabt en karriere inden for parasport.

Og nu har vi så endelig en premiere på hele herligheden – som altså ifølge filmmediet Variety kommer til at bestå af fem afsnit.

Fra den 30. august kan man således streame serien ”Heart of Invictus”, som prinsen og hertuginden har stået bag.

– Vores Invictus-fællesskab involverer nogle af de modigste og mest dedikerede sportsudøvere fra 23 nationer over hele kloden, lyder det fra prins Harry i en udtalelse.

Prinsen er en del af producerholdet på Netflix-serien, og vil også komme til at dukke op foran kameraet undervejs. Gennem adskillige år har projektet med Invictus ligget den 38-årige brites hjerte meget nært.

Hans kone, Meghan Markle, optræder ikke umiddelbart som producer, selvom hun også er en del af parrets fælles produktionsselskab, Archewell Productions, som indgik en flerårig aftale med Netflix tilbage 2020.

Det står klart, at Sussex-parret har flere større projekter i støbeskeen, og at dette blot er det første resultat af Netflix-samarbejdet, som vi får at se.

Tidligere i denne måned kom det også frem, at parret har planer om at stå bag en spillefilm baseret på romanen ”Meet Me at the Lake”, som er skrevet af Carley Fortune.

Harry og Meghan har i hvert fald erhvervet sig filmrettighederne til den populære knaldroman til den nette sum af 3 millioner pund (25,8 mio. kr.).

Sidste år var det hertuginde Meghan Markle og prins Harry, der selv agerede centrum for historien, da den opsigtsvækkende Netflix-dokumentar, "Harry & Meghan" fik premiere.

Men denne gang peger kameraerne altså ikke direkte på ægteparret, der meddelte tilbage i 2020, at de ville træde tilbage i det britiske kongehus.

De flyttede i første omgang til Canada og er sidenhen flyttet til Californien, USA.

Sponsoreret indhold