Streaming14. oktober 2022

Ny klovne-gyser chokerer: Publikum besvimer og brækker sig

”Terrifier 2” er overhovedet ikke for børn
Klovnen - spillet af David Howard Thornton - skaber frygt og stærke reaktioner i de amerikanske biografsale
Klovnen - spillet af David Howard Thornton - skaber frygt og stærke reaktioner i de amerikanske biografsale
 Foto: Dark Age Cinema

Er man fan af blodige gys, skrækindjagende klovne og ren slasher, så er der en 2’er på vej, som ganske sandsynligt falder i smag.

Klovne-gyseren ”Terrifier 2” har fået nogle vilde reaktioner fra biografpublikummet i USA, hvor over en million mennesker har sat sig ind i mørket mellem premieren torsdag aften og over resten af weekenden.

På Twitter deler folk deres voldsomme reaktioner på de blodige scener fra filmen, hvis handling kredser om en dræberklovn ved Art the Clown, som vender tilbage til en lille soveby, hvor han på Halloween går efter en teenagepige og hendes yngre bror.

– Jeg har lige set ”Terrifier 2”. Det var et perfekt blodigt rod. Fyren bagved mig besvimede og knaldede ind i mit sæde, skriver en Twitterbruger, som desuden hørte en anden kaste voldsomt op ude på biografens toiletter.

– Holy shit. ”Terrifier 2” er fantastisk. Helt sikkert ikke noget for sarte maver, skriver en anden.

På filmmediet ”Bloody Disgusting”, der som navnet antyder, dækker og anmelder film i horrorgenren, skriver, at ”Terrifier 2” kan kategoriseres som en af de gyserfilm, der bliver længere og længere imellem.

- Min ven besvimede. Kæmpe anbefaling!

For eksempel nævner de særligt filmens special effects, som skulle være nogle af de mest avancerede, som anmelderen har set på film. Det kan lyde en smule usandsynligt, når man sætter sig til at se filmens trailer, der ikke umiddelbart lover tårnhøj kvalitet.

Andrew Liming, der var en af de første til at tweete om den tvivlsomme biografoplevelse, kunne senere tilføje, at en ambulance var blevet tilkaldt efter filmen. Og at han havde set hele fem personer forlade salen.

– Min ven besvimede. Kæmpe anbefaling, skriver han på besynderlig vis.

"Terrifier 2" har endnu ikke nogen dansk premieredato, men 1'eren kan ses på Amazon Prime.

Sponsoreret indhold