Streaming3. oktober 2022

Nu kan du købe Jeffrey Dahmers briller

Hvis du af uforklarlige årsager går og drømmer om at blive den næste ejer af de briller kannibalen fra Milwaukee bar, kan du få fingre i dem nu. De er nemlig sat til salg
Jeffrey Dahmer dræbte 17 unge mænd. Mange af ofrene parterede han - og spiste.
Det er de her briller, som Jeffrey Dahmer bar i fængslet, der nu er sat til sat.
 Foto: Ritzau Scanpix

De seneste par uger er Jeffrey Dahmer igen kommet i mediernes søgelys, efter Netflix-serien ”Monster: Historien om Jeffrey Dahmer” forleden havde premiere.

Det har fået flere til at savle over Dahmer, der i 1992 blev idømt livstidsstraf for at have slået 16 drenge og unge mænd ihjel, og som i serien spilles af Evan Peters.

I kølvandet på den enorme hype er en række af Jeffrey Dahmers ejendele blevet sat til salg.

Det skriver TMZ, som også viser billeder af de ejendele, der har fået til salg-skilt på.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Jeffrey Dahmer havde et fotoalbum med lig, og hans lejlighed var overdynget med ligdele. Flere hoveder lå i fryseren og køleskabet.
Jeffrey Dahmer havde et fotoalbum med lig, og hans lejlighed var overdynget med ligdele. Flere hoveder lå i fryseren og køleskabet.
 Foto: Ritzau Scanpix

Taylor James, der driver Cult Collectibles i Vancouver, Canada kom for nogle år tilbage således i besiddelse af nogle af Dahmers ejendele, der blandt andet tæller Dahmers urne, mentalerklæring, breve, private fotografier og hans bibel og ikke mindst de ikoniske briller, han bar i fængslet.

Det var Lionel Dahmers, Jeffreys far, tidligere husholderske, der valgte at afhænde massemorderens tidligere ejendele for at tjene en skilling.

Skal brillerne hjem og bo hos dig, skal du have den stor portemonnæ frem. For brillerne er sat til salg for svimlende 150.000 dollars – eller hvad der svarer til 1,1 danske kroner.

Serien har fået en blandet modtagelse. For mens nogle seere har dånet over Evan Peters' fremstilling af Jeffrey Dahmer, er familierne til ofrene rasende over igen at skulle mindes om mareridtet.

Det er navnlig én scene fra "Monster: Historien om Jeffrey Dahmer" bliver fremhævet af en af de efterladte på sociale medier, efter et klip er gået viralt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Brillerne var i brug, da Jeffrey Dahmer gav sit sidste interview i 1994 - samme åår, som han blev banket ihjel i fængslet. 
Brillerne var i brug, da Jeffrey Dahmer gav sit sidste interview i 1994 - samme åår, som han blev banket ihjel i fængslet.
 Foto: ASSOCIATED PRESS/Ritzau Scanpix

Det er scenen, hvor Rita Isbell, søsteren til dræbte Errol Lindsey, mister besindelsen i retten.

Scenen holdes op imod klip fra virkelighedens retssag fra 1992, og ligheden er skræmmende og har fået Errol Lindseys efterladte op i det røde felt.

- Jeg fortæller dig ikke, hvad du skal se. Jeg ved, at true crime er populært i øjeblikket, men hvis du er nysgerrig på ofrene, er min familie (the Isbells) rasende over serien, skriver Twitter-brugeren Ericthulu og deler førnævnte klip.

- Det retraumatiserer de efterladte om og om igen og for hvad? Hvor mange film, serier og dokumentarer har vi brug for?, spørger han i opslaget, som du kan se i sin fulde længde herunder:

Sponsoreret indhold