Streaming8. april 2024

Næsten som i "Seinfeld: I dag slutter kultserie efter 24 år

SPOILER ALERT: 12 sæsoner og 24 år senere har den 76-årige komiker Larry David haft sin sidste optræden - og det er nok meget godt, at han tager på pension
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se et sammendrag af den 12. sæson her.
 Video: HBO Max

LÆS OGSÅ: Bliver Mads Mikkelsen ny Harry Potter-skurk?

Det er ikke altid, det kan betale sig at blive ved.

I hvert fald ikke hvis man er fan af Larry David-serien "Curb Your Enthusiasm", der i dag løber over streaming-skærmen hos HBO Max med sit absolut sidste afsnit.

For denne 12. og sidste sæson har for mange været en sæson for meget.

Flere af seriens helte er bogstaveligt talt lagt i graven, efter skuespillerne er døde. Og antallet af jokes, som den 76-årige komiker Larry David kan trække ud af ærmet, virker opbrugt.

I serieafslutningen, som man altså kan se i dag, er der - som der flere gange tidligere har været - referencer til "Seinfeld", som Larry David skabte sammen med Jerry Seinfeld.

Serien gjorde dem til multimilliardærer, og i "Curb Your Enthusiasm" er netop Jerry med til det sidste.

Helt som "Seinfeld" sluttede, ender det i "Curb" med en retssag, fordi Larry i serien har overtrådt en lokal valglov i USA. Men modsat i "Seinfeld" ender sagen noget anderledes, så Larry kan fri.

Det samme kan seerne med en klar fornemmelse af, at Larry David måske skulle have gjort, som Jerry Seinfeld i sin tid besluttede: at stoppe mens legen var god.

Sponsoreret indhold