Streaming27. juni 2023

Medie: Dansk kendis med i "The Bear"

Det bliver ekstra sjovt for de danske seere, når anden sæson af Disney+-serien "The Bear" får premiere. En del af fjerde afsnit foregår i København og har en kendt dansker på rollelisten
Anden sæson af successerien "The Bear" for snart dansk premiere.
Anden sæson af successerien "The Bear" for snart dansk premiere.
 Foto: FX

Når den længe ventede anden sæson af Disney+-serien ”The Bear” løber over skærmen, vil for mange danskere velkendte kulisser tone frem i et af afsnittene.

I april rykkede produktionen således til København for at optage en del af anden sæson.

Serien har allerede haft amerikansk premiere på Hulu, og uden at afsløre alt for meget, kan vi berette, at det er dessertkokken Marcus, der er rykket til den danske hovedstad for at forfine sine evner i det søde køkken.

I afsnittet vandrer han rundt i Nomas have, spiser hotdogs og bor på en husbåd.

I en lille sekvens toner et velkendt dansk ansigt ifølge Soundvenue frem.

Mediet skriver, at madanmelder og forfatter Martin Kongstad kortvarigt er med i en af scenerne i serien.

Martin Kongstad en lillebitte rolle i anden sæson af "The Bear".
Martin Kongstad en lillebitte rolle i anden sæson af "The Bear".
 Foto: Thomas Laursen

Martin Kongstad debuterede på det store lærred i 1997 i filmen ”Let’s get lost”. Han har desuden skrevet biografien ”Casper” om Casper Christensen og var vært på radiomadanmelderprogrammet ”Bearnaise er dyrenes konge”, som kørte på det hedengangne Radio 24Syv.

Der er grund til at knibe øjnene sammen og stille skarpt, når anden sæson får premiere, for i april søgte Dansk Skuespillerkatalog (DASK) 10 statister til hitserien.

– Vi søger: 1 x kvinde med barnevogn, 2 x cyklister, 1 x student, 1 x voksen / ældre (70 +) person m. hund, 1 x teenager, 1 x arbejdes m/k i arbejdstøj, 2 x elegante damer, 1 x person som klær sig funky, farverigt eller på anden måde har lidt farver på f.eks. håret, lød det blandt i opslaget.

Så måske kan du få øje på en, du kender, når Carmy, Richie og Sydney vender tilbage.

Sponsoreret indhold