Streaming15. marts 2024

"Love is Blind"-deltager Chelsea Blackwell afslører: Droppet for ANDEN gang

Realityverdenens svar på Megan Fox afslører nu, at hendes tidligere "Love is Blind"-forlovede Jimmy Presnell har droppet hende igen-igen
"Love is Blind"-stjernen Chelsea er blevet droppet af Jimmy igen-igen, afslører hun nu.
"Love is Blind"-stjernen Chelsea er blevet droppet af Jimmy igen-igen, afslører hun nu.
 Foto: COURTESY OF NETFLIX

Hvis man har fulgt med i den seneste sæson af "Love is Blind", så har man nok godt lagt mærke til Chelsea Blackwell.

Hun tiltrak sig nemlig ekstremt meget opmærksomhed, da hun selvsikkert sammenlignede sig selv med sexsymbolet over dem alle, Megan Fox.

Chelsea Blackwell fandt sammen med Jimmy Presnell i datingprogrammet, men romancen holdt ikke til en tur op af kirkegulvet.

Alligevel har der floreret utallige rygter om, at de to realitystjerner var blevet kærester, fordi de ved flere lejligheder er blevet spottet sammen i offentligheden.

Torsdag løb sæsonens længe ventede "Reunion"-afsnit over skærmen - og det betyder, at Chelsea Blackwell nu endelig har givet os svar på, hvordan det står til mellem hende og Jimmy Presnell.

Det skriver Page Six.

Ifølge Chelsea Blackwell danner hun og sin tidligere "Love is Blind"-forlovede IKKE par.

Ifølge realitydeltageren gav hun og Jimmy Presnell dog forholdet et ekstra skud, da optagelserne sluttede, men det blev ikke til noget, fordi fordi sidstnævnte droppede hende for anden gang.

- Han ringede til mig og sagde, at han havde fundet ud af, han ikke ville have et forhold, siger hun til det amerikanske medie.

- Eksperimentet tog hårdt på ham, så det gik bare ikke mellem os, fortsætter hun.

Jimmy Presnell bekræfter, at det var ham, der atter engang afsluttede forholdet mellem ham og Chelsea Blackwell.

- Det fungerede ikke, fordi jeg følte, jeg havde skeletter i skabet, som hun konstant bragte op, siger han om årsagen til brud nummer to.

Sponsoreret indhold