Streaming3. december 2023

Kim Kardashian skulle aldrig have været kendt: Indrømmer at familien har "snydt systemet"

Den amerikanske realitydronning har jaget forsider hele sin ungdom, og i sæsonfinalen af "The Kardashians" erkender hun, at Kardashian-familien bestemt er kommet til tops på en alternativ måde
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Fjerde sæson af "The Kardashians" streamer på Disney+.
 Video: Disney+

LÆS OGSÅ: Nu' det jul igen: Kim Kardashians vanvittige juledekorationer er tilbage

Hollywoods mange store stjerner har gerne en helt særlig historie at fortælle om deres vej ind i rampelyset, men for Kardashian/Jenner-klanen indrømmer den 43-årige Kim Kardashian, at deres succes var alt andet end forudbestemt.

I den afsluttende episode af sæson 4 af "The Kardashians", får Skims-grundlæggeren reflekteret lidt over familiens rejse til global stjernestatus, og hun er ikke i tvivl om, at klanen har "snydt systemet" for at komme så langt.

Familien er i afsnittet samlet til Scott Disicks 40-års fødselsdag, og det sætter gang i et større nostalgitrip hos den 68-årige Kris Jenner.

Det går nemlig op for hende, at Kourtneys ekskæreste faktisk har været en del af familien fra "første episode, første sæson" af familiens oprindelige realityshow, "Keeping Up With the Kardashians".

Kim Kardashian siger i sæsonfinalen af "The Kardashians", at de "snød systemet" for at blive kendte.
Kim Kardashian siger i sæsonfinalen af "The Kardashians", at de "snød systemet" for at blive kendte.
 Foto: Disney+

Scott Disick, der i årevis også har været kendt som The Lord, er sjældent bleg for at komme med skarpe og ironiske observationer om sin ekssvigerfamilie, og dette øjeblik var ingen undtagelse.

- Jeg tænkte: 'Det her show går ingen steder', lyder det fra Disick, og historien har i den grad bevist, at det var rigtigt set.

Kim, der har kendt Disick i over 19 år, fortæller ham efterfølgende, at hun er uendeligt taknemmelig for, at han altid har støttet hende "gennem tykt og tyndt" og "gennem hver eneste fase" af hendes liv.

Besat af berømmelse

Hun mindes også nogle af de mere humoristiske øjeblikke i deres fælles fortid, som da Scott drillede hende med en gammel magasinforside, hun engang lavede.

Kim Kardashian har med årene slået sig fast som et forretningsgeni og har en lang række millionvirksomheder bag sig. Senest SKKN og Skims, der har sikret Kim en plads blandt andre milliardærer.
Kim Kardashian har med årene slået sig fast som et forretningsgeni og har en lang række millionvirksomheder bag sig. Senest SKKN og Skims, der har sikret Kim en plads blandt andre milliardærer.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

- Alt for en forside! Seriøst, vi snød systemet, siger Kim, der tidligere har indrømmet, at hun i sine yngre dage var meget sulten efter al form for pressedækning.

- Vi gjorde det! Hvad end det er, vi fandt ud af, så gjorde vi det! Vi lagde en hård indsats."

Senere fortæller Kim, at Scott i mange år har været hendes motivator.

- Han siger altid, 'Gud, kan du tro, du gjorde det?' Og jeg er sådan som, 'Jeg kan ikke, det er for vildt'. Det er ikke meningen, at vi skal være her. Hvordan kom vi med til den her fede fest? Vi var ikke de seje børn, så hvordan gjorde vi det?

Kim Kardashian kunne i 2019 fortælle Vogue Arabia, at penge altid har været et mål for hende.

- Men jeg var besat af berømmelse. På en pinlig måde. Jeg er enig i, at berømmelse kan være afhængighedsdannende. Men nu har mit fokus ændret sig.

"The Kardashians" kan streames på Disney+.

Se traileren til "The Kardashians" sæson fire øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold