Streaming11. juni 2024

Khloé Kardashian: Derfor har jeg ikke været på en eneste date i 2,5 år

Det er ikke let at få tid til det hele, mener Khloé Kardashian, der ikke har været på date med nogen, siden hun var kærester med skandaleatleten Tristan Thompson
Khloé Kardashian har ikke været på date længe.
Khloé Kardashian har ikke været på date længe.
 Foto: MEGA

LÆS OGSÅ: Fans mener, at Khloé Kardashian lever i delulu-land efer klager om mangel på barnepige

Mens Kourtney lever lykkeligt til sine dages ende med Travis Barker, så har hverken Kim eller Khloé Kardashian endnu været heldige nok til at finde den store kærlighed.

Det er dog ikke just, fordi den 39-årige Khloé ligefrem gør en indsats for at finde sig en mand.

I det seneste afsnit af familiens realityserie "The Kardashians" fortæller hun nemlig Scott Disick, at hun ikke har været på date med nogen, siden hun gik fra basketballspilleren Tristan Thompson.

Årsagen? Hun har simpelthen ikke tid.

Khloé i det seneste afsnit af "The Kardashians".
Khloé i det seneste afsnit af "The Kardashians".
 Foto: Hulu/Disney+

- Så snart jeg er færdig med børnene klokken ni, så har jeg begrænset tid.

- Jeg skal være oppe 4:30. Fra klokken 9 om aftenen til 4:30 om morgenen, det er min tid. Den kommer jeg ikke til at dele med en mand. Jeg deler ikke mit tv. Jeg deler ikke min seng.

- Jeg er udmattet. Jeg vil ikke have noget. Jeg vil faktisk bare ligge i sengen, se mine serier, slappe af, stå op og gøre mit arbejde. Jeg vil ikke have, at nogen forstyrrer min rutine. Jeg er i min rytme, siger hun.

Good American-grundlæggeren tilføjer, at hun føler, at folk dømmer hende, fordi hun ikke dater, men selv mener hun ikke, at det er så slemt - endnu.

Khloé Kardashian har hænderne fulde med sine to børn og har derfor ikke tid til at date.
Khloé Kardashian har hænderne fulde med sine to børn og har derfor ikke tid til at date.
 Foto: Thecelebrityfinder/MEGA

- Jeg stoppede med at date Tristan, da Tatum var i livmoderen. Så jeg ved ikke.. To og et halvt år eller sådan noget uden at have datet, det er ikke så skørt.

Og skulle du være så heldig at få Khloé på krogen, så kan det være en god idé at have forberedt en handleplan for, hvordan dateriet skal fungere. Khloé kan nemlig ikke selv se det for sig.

- Lad os bare sige, at jeg dater. Jeg har ingen idé om, hvordan man skal date, når man har børn, for jeg tager dig ikke med hjem, hvor mine børn er, og jeg tager ikke hjem til dig, hvor du kunne hakke mig op i din kælder og dræbe mig.

Khloé Kardashian gik fra Tristan Thompson i 2021, efter det kom frem, at han havde fået en søn med den personlige træner Maralee Nicols.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson med datteren True.
Khloé Kardashian og Tristan Thompson med datteren True.
 Foto: Instagram/Khloé Kardashian

Sponsoreret indhold