Streaming25. oktober 2022

Kendisparret Rita Ora og Taika Waititi skal hoste EMA 2022

Når Europas største musikfest løber af stablen i næste måned, bliver det med det labre kendisspar i spidsen
Rita Ora (tv.) og Taika Waititi bliver værter for årets MTV European Music Awards. 
Rita Ora (tv.) og Taika Waititi bliver værter for årets MTV European Music Awards.
 Foto: Xponering

Igen i år skal der uddeles priser til de mest populære musikere, og der er i den grad lagt op til et brag af en fest, når European Music Awards 2022 afholdes i Düsseldorf i næste måned.

Det bliver nemlig med popstjernen Rita Ora og hendes mand, Taika Waititi, som årets værter.

- Vi er glade for at skulle være værter ved årets MTV EMAs og fejre de bedste musikere og optrædender fra hele verden, siger Rita Ora og Taika Waititi i en fælles udtalelse.

For nylig blev det afsløret, at stjerner som Harry Styles, Billie Eilish, Taylor Swift og en lang række andre store, internationale artister er nomineret til årets MTV EMA-priser.

Danske MØ er blandt årets nominerede til European Music Awards 2022. 
Danske MØ er blandt årets nominerede til European Music Awards 2022.
 Foto: Ritzau Scanpix

Men også nordiske kendisser kan prale af at have høstet en nominering. Både Swedish House Mafia, Tove Lo, Sigrid, Kygo og danske MØ er nomineret i kategorien MTV EMA 2022 Best Nordic Act.

Skulle MØ vinde, så vil det være kun tredje gang, at Danmark vinder prisen. Tidligere har Safri Duo og Tessa vundet prisen.

Vinder MØ ikke, vil hun dog stadig få lov til at give den hele armen til den store musikfest. Hun skal nemlig optræde til showet.

- Jeg er så spændt og beæret over at være nomineret i Best Nordic Act i år. I disse skøre tider føles det ekstra vigtigt og specielt at udgive musik og kunne spille det live for publikum. Jeg er taknemlig over, at jeg i år kan gøre det, og jeg er også taknemlig for denne smukke nominering, siger MØ.

Rita Ora er en international, kritikerrost singer-songwriter med 10 milliarder downloads på globalt plan. Hun har haft fire nr. 1 hitsingler på de britiske hitlister, mens Taika Waititi er en Oscar-vindende forfatter og skuespiller, som senest har instrueret Marvel-filmen "Thor: Love and Thunder".

MTV European Music Awards 2022 sendes live på Pluto TV søndag d. 13. november.

Sponsoreret indhold