Streaming18. maj 2023

‘Kærlighed hvor kragerne vender’-Jannich skulle græde på kommando: Jeg reagerede ikke, som produktionen ønskede det

Produktionsholdet bag datingprogrammet ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ pressede bevidst én af deltagerne for at få ham til at græde
Jannich Hansen mener, at holdet bag "Kærlighed hvor kragerne vender" pressede citronen, når de bad ham blive ked af det på kommando.
Jannich Hansen mener, at holdet bag "Kærlighed hvor kragerne vender" pressede citronen, når de bad ham blive ked af det på kommando.
 Foto: TV 2

Under optagelserne til TV2’s datingprogram ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ pressede produktionsholdet deltager Jannich Damkjær Hansen for at få ham til at græde.

Det fortæller realitydeltageren til radioprogrammet RealityRadio på 24syv.

- Jeg reagerede ikke, som produktionen ønskede det. De ville gerne have, at jeg blev ked af det. De ville gerne have, at jeg græd. De ville gerne have den her reaktion, siger han.

Skulle græde på kommando


Jannich Damkjær Hansen er én af de fire fyre, der i det populære datingprogram på TV2 forsøger at finde kærligheden. Desværre går det ikke som planlagt, og Jannich får afslag fra de fire kvinder, han dater.

Det er netop efter det fjerde afslag, at Jannich Damkjær Hansen oplever, at produktionsholdet bag programmet presser ham til at græde.

Han husker blandt andet, at tilrettelæggerne og kameramændene stillede ham ledende spørgsmål såsom: “du må da være ked af det over situationen” og “det må da have presset dig”.

- De blev ved. Jeg skulle blive ked af det på kommando, fortæller Jannich Damkjær Hansen, som til sidst blev så provokeret af situationen, at han i vrede gik ud på toilettet, hvorefter flere fra produktionen kom ud til ham for at sige undskyld.

- Det er jo ikke fordi, de er idioter. De vidste jo godt, at det måske også var at presse citronen, men det ville have set godt ud på fjernsyn, siger han.

TV2: Vi er kede af det


24syv har forholdt TV2 kritikken fra Jannich Damkjær Hansen. I en mail skriver TV2’s underholdningsredaktør Mads Volk således:

- Vi er kede af, at Jannich har følt sig dårligt behandlet, det var ikke tilsigtet. I et realityprogram om kærlighed er det ikke til at komme udenom, at vi har en stor interesse i at komme tæt på de ægte følelser, og måske har vi været lidt for ivrige i den situation.

Selvom Jannich Damkjær Hansen ikke fandt kærligheden, der hvor kragerne vender, har han efter optagelserne fundet kærligheden i Odense, hvor han nu bor med sin kæreste.

Sponsoreret indhold