Streaming24. januar 2023

Helt ny sæson på trapperne: ”Stormester” vender tilbage

Det vanvittigt populære TV2-program får endnu en sæson udover de allerede annoncerede ”Vindernes vinder” og ”En chance til”
De to værter Lasse Rimmer og Mark Le Fêvre.
De to værter Lasse Rimmer og Mark Le Fêvre.
 (Foto: Aller Media)

Så er der store nyheder til dig, der nyder at se kendte danskere løse (u)mulige opgaver i TV2-succesen ”Stormester”.

På programmets egen Instagram-profil, såvel som på medvært Mark le Fevres egne sociale medier, er det netop blevet meldt ud, at vi kan glæde os til endnu en sæson.

– Vi ved, at I er mange, der glæder jer til at special-sæsonerne 'Vindernes Vinder' og 'En Chance Til' bliver vist, lyder det fra ”Stormesters” egen profil, før de fortsat indikerer, at der muligvis allerede er kommet nye hovedbrud i kassen i smug:

– Men hvis vi nu i smug havde optaget en helt ny sæson med et helt nyt hold, hvem håber I så er på menuen???

Under billederne både hos den underkuede butler, Mark, og ovre hos den officielle ”Stormester”-profil bliver der gættet løs, og alt fra kronprins Frederik til Johnny Madsen bliver kastet op i luften som gode bud på fremtidige deltagere.

TV 2 pønser på meget mere "Stormester" i fremtiden 
TV 2 pønser på meget mere "Stormester" i fremtiden
 Foto: Henrik Ohsten/TV 2

”Stormester”, der har komiker og tv-vært Lasse Rimmer i front som den utaknemmelige, men dog retfærdige overdommer, har allerede teaset for to kommende selvsætndige sæsoner, som altså bliver alle tidligere sæsoners vindere, der dyster mod hinanden – og tilsvarende et opgør taberne imellem.

Netop fordi der ofte er et lille overlap mellem annoncering og produktionen af de enkelte "Stormester"-sæsoner, kom TV 2 til at begå lidt af en svipser, da de i efteråret kom til at liste deltagere i den kommende "En chance til"-special, før den aktuelle sæson var slut.

For således fik de altså afsløret før tid, at det ikke var komikerstjerneskuddet Eva Jin, der løb med det gyldne trofæ.

Overfor Ekstra Bladet bekræfter TV2, at der er en ny – og syvende – sæson i støbeskeen. Dog kan de endnu ikke komme med en premieredato.

Sponsoreret indhold