Streaming21. august 2023

Godt nyt til danske seriefans: Netflix-serien "Skruk" vender tilbage

Josephine Park vender tilbage som Nana i den populære danske serie "Skruk", hvor kærlighed, løgne og babydrama (igen) er i centrum
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se traileren til den første sæson af "Skruk".
 Video: Netflix

LÆS OGSÅ: Nu er den første danske komedieserie på vej til Netflix

Netflix har baby fever!

Streaminggiganten har netop annonceret den længe ventede anden sæson af den anmelderroste danske komediedrama, "Skruk".

Endnu en gang kan seriefans se frem til at opleve den 36-årige Josephine Park i hovedrollen som Nana i serien, der er skabt af Amalie Næsby Fick og Nikolaj Feifer.

I sæson to af "Skruk" er Nana blevet mor til en lille baby, der nu er to måneder gammel. Selvom hun elsker sit barn over alt på jorden, så er det der med barselsorlov ikke lige noget for hende.

Josephine Park (i midten) spiller hovedrollen som Nana i Netflix-serien "Skruk". Her ses hun sammen med seriens to skabere, Amalie Næsby Fick og Nikolaj Feifer.
Josephine Park (i midten) spiller hovedrollen som Nana i Netflix-serien "Skruk". Her ses hun sammen med seriens to skabere, Amalie Næsby Fick og Nikolaj Feifer.
 Foto: Simon Bang/Netflix

Hun beder derfor desperat sin tidligere chef, Helle, om at få sit gamle job tilbage. Det går Helle modvilligt med til, men denne gang må der hverken være fejl eller løgne! Nana lover at rette ind og gøre sit bedste for igen at blive verdens bedste fertilitetslæge.

Men hvem skal passe babyen, mens hun er på arbejde?

Modvilligt ender hun med at bede sin mor om at flytte ind som en slags permanent barnepige/roommate fra helvede. Men Nana har ikke noget valg, især nu hvor den nye stjernelæge, Hampus, har overtaget hendes plads.

Hver dag er en ny udfordring, og som om det ikke var nok, er Mathias stadig i kulissen. Den store kærlighed i hendes liv, som slap væk, men som også er uvidende om, at han er far til Nanas baby.

Mere end nogensinde før er Nana nødt til at lyve, men samtidig er hun også nødt til at fortælle sandheden...

- Vi er vildt stolte og glade over at skulle lave en sæson 2 af "Skruk", lyder det fra seriens skabere, Amalie Næsby Fick og Nikolaj Feifer.

Josephine Park spiller hovedrollen i den populære Netflix-serie "Skruk".
Josephine Park spiller hovedrollen i den populære Netflix-serie "Skruk".
 Foto: Tine Harden/Netflix

- Vi elsker jo Nana og føler slet ikke, vi var færdige med at udforske hendes karakter eller fertilitetsklinikken som arena, for der er så mange vigtige historier fra det sted, som vi gerne vil dele.

- Nu har vi muligheden for at folde en masse nye skæbner ud – og samtidig lade vores faste karakterer fra sæson 1 presse grænserne for både komik og drama endnu mere.

Første sæson af "Skruk" kan streames på Netflix.

Se traileren til "Skruk" sæson et øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold