Streaming10. marts 2023

Gider du heller ikke vente? Sådan kan du se “Exit” allerede nu

Har man adgang til en streamingtjeneste som YouSee Play eller Waoo TV, kan man se de nyeste afsnit af den norske successerie
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: Aller Media/NRK

Det går ikke stille for sig i den norske millionærserie “Exit”, som beskriver livet i overhalingsbanen for norske rigmænd, der har lidt for mange penge.

Men mens at karaktererne i serien omgår reglerne, som det passer dem, skal vi andre desværre følge dem.

Derfor var det en trist nyhed, at DR i går fortalte SE og HØR, at sæson tre af serien først kommer til Danmark til sommer.

Men for en gangs skyld er der et streaminghack, der både er fikst OG lovligt, som gør det muligt at se "Exit" allerede i dag.

For serien kører lige nu på den norske kanal NRK, der også producerer den. Og netop NRK indgår i flere danske tv-pakker!

Derfor kan man, hvis man har et abonnement hos for eksempel YouSee Play eller Waoo TV, allerede nu se de første to afsnit af Skandinaviens mest streamede dramaserie. Endda med danske undertekster.

Serien tiltrak sig megen opmærksomhed efter premieren i 2019, hvor det kom frem, at 11 rigmænd fra virkelighedens norske finansverden havde ladet sig interviewe til serien.

"Exit" blev med sin første sæson en gigantisk seersucces i hjemlandet. Seriens første sæson trak i gennemsnit intet mindre end 2,1 mio. seere til, mens anden sæson nåede op på to mio.

Sæson tre indeholder ligesom de tidligere sæsoner otte afsnit.

Sponsoreret indhold