Streaming4. september 2022

Foo Fighters-stjernen Dave Grohl bryder sammen på scenen

Lørdag blev der sagt stort farvel til den afdøde trommeslager Taylor Hawkins, hvor et hav af megastjerner deltog
Dave Grohl fra bandet Foo Fighters.
Dave Grohl fra bandet Foo Fighters.
 Foto: Chris Pizzello/AP/Ritzau Scanpix

Det endte med at blive et meget følelsesladet farvel, da der lørdag blev afholdt en stor mindekoncert til ære for den afdøde trommeslager Taylor Hawkins.

Vennen og kollegaen, den 53-årige Dave Grohl, brød nemlig sammen i tårer, mens han var på scenen.

Det skete i forbindelse med en optræden af nummeret "Times Like These". Det skriver Us Magazine.

Det triste øjeblik, hvor Dave Grohl ikke kunne holde tårerne tilbage.
Det triste øjeblik, hvor Dave Grohl ikke kunne holde tårerne tilbage.
 Foto: MTV YouTube

Foo Fighters-stjernen forsøgte at synge nummeret efter bedste evne, men stemmen knækkede.

Den Grammy-vindende musiker måtte holde pause i godt og vel et halvt minut, fordi der skulle tørres tårer væk fra kinderne. Det lykkedes dog for Grohl at færdiggøre nummeret.

Dansk superstjerne deltog

En lang række stjerner deltog i den store koncertbegivenhed, der løb af stablen lørdag på Wembley Stadium for at hylde den afdøde Hawkins.

Blandt andet var "The Kardashians"-stjernen Travis Barker at spotte på trommerne under numrene "Monkey Wrench" og "The Pretender", mens Hawkins egen søn, Shane på 16 år, også fik lov til at give trommerne nogle slag.

Foo Fighters-trommeslageren Taylor Hawkins mistede livet i marts. Han blev 50 år.
Foo Fighters-trommeslageren Taylor Hawkins mistede livet i marts. Han blev 50 år.
 Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix

Også den danske Metallica-trommeslager Lars Ulrich, Mark Ronson, Rufus Taylor, Kesha, Liam Gallagher, Dave Chappelle og Chris Rock gæstede den rørende begivenhed, som danskerne snart kan få lov til at streame via Pluto tv.

- Musik er en kraftfuld forbindelse mellem mennesker, og vi er beærede over at fejre Taylor Hawkins arv ved at samle Paramounts portefølje af brands og aktiver for at skabe en endnu dybere forbindelse med hans globale fanbase," siger Bob Bakish, præsident og CEO for Paramount og fortsætter:

- Fra vores brede blanding af platforme til vores brands universelle styrke er Paramount unikt positioneret til at maksimere rækkevidden og virkningen af ​​indhold på et globalt plan, og vi ser frem til at dele denne meningsfulde musikoplevelse med publikum på tværs af alle vores platforme.

- Taylor var ikke kun en utrolig trommeslager og musiker, men virkelig en af ​​de mest passionerede fans af musik, verden har set. Hans smittende energi og unikke talent vil fortsætte med at leve videre gennem hans enorme mængde arbejde, siger Bruce Gillmer, præsident for musik, musiktalent, programmering og events, Paramount og Chief Content Officer, Music, Paramount+.

Taylor Hawkins mistede livet i en alder af 50 tilbage i marts, hvor han blev fundet død på sit hotelværelse i Bogota, Columbia, hvor Foo Fighters skulle have spillet på en festival.

"The Taylor Hawkins Tribute Concert" kan streames on-demand på Pluto TV den 5. september.

Sponsoreret indhold