Streaming15. september 2023

Fem måneder efter ”Korpset” har Sæþór Kristínsson stadig smerter i knæet

Knæet satte en stopper for Sæþór Kristínssons tid i ”Korpset”. I dag driller knæet stadig ”Den store bagedyst”-vinderen til trods for, at han har trænet knæet op i flere måneder
Allerede i første afsnit meldte Sæþór Kristínsson ud, at knæet var ømt. Fem måneder efter optagelserne døjer han stadig med smerter, når han prøver at løbe mere end bare et par kilometer.
Allerede i første afsnit meldte Sæþór Kristínsson ud, at knæet var ømt. Fem måneder efter optagelserne døjer han stadig med smerter, når han prøver at løbe mere end bare et par kilometer.
 Foto: Lars E. Andreasen/TV 2

LÆS OGSÅ: Mathilde Beuschau fortryder ”Korpset”-exit: - Jeg var ved at få et megaangstanfald

Det blev til et farvel og tak i andet afsnit af ”Korpset” til Sæþór Kristínsson.

I afsnittet melder han fra på grund af et løberknæ, som volder ham store smerter.

Det var med andre ord kroppen som sagde fra, og ikke Sæþórs hoved.

”Korpset”-deltageren forsøgte at presse knæet i lang tid, men i baghovedet lå det også, at han ikke ville presse sig selv så langt ud, at han ville få en endnu værre skade og dermed skulle genoptræne.

Tv-programmet blev optaget i april, men selvom kalenderen nu siger september, volder knæet stadig Sæþór Kristínsson voldsomme problemer.

- Knæet har det stadig lort. Jeg kan ikke løbe endnu. Da jeg kom hjem fra ”Korpset”, kontaktede jeg en dygtig fysioterapeut. Vi gik i gang fra bunden med at prøve at komme tilbage. Her i september kan jeg stadig ikke løbe tre kilometer uden smerter, siger han til SE og HØR.

Særligt løb og trapper driller tv-kendissen, hvorimod styrketræning ikke på samme måde går i knæet og driller.

For at stå helt skarp til ”Korpset” havde Sæþór trænet op siden november med en personlig træner. Både for at træne knæet op, men også for at få styr på de to diskusprolapser i lænden.

Det er heller ikke alt med Sæþór Kristínssons knæ som man får lov til at se i ”Korpset”.

Allerede i første afsnit mærker han lidt irritation og ømhed, og natten til dag to vågner Sæþór med kraftige smerter.

Exittet er også noget mere smertefuldt end han giver udtryk for.

- Da jeg skulle væk fra stranden, der kravlede de andre op ad skrænten med rygsæk på, som vi kom ned fra, og den kunne jeg ikke gå op af selv. Jeg havde en tilrettelægger som tog mig under armen og støttede mig hele vejen op, fordi jeg havde så ondt.

Selvom Sæþór glædede sig til at ”blive savet midt over mentalt og fysisk”, blev han og resten af aspiranterne alligevel overrasket over, hvor hårdt ”Korpset” var.

- Jeg tror, at vi alle fik et chok under den allerførste øvelse nede på stranden, hvor vi skulle krybe og kravle. Der gik det op for os, hvad vi havde meldt os til. Det var hårdt.

Sponsoreret indhold