Streaming8. december 2022

Fans er snotforvirrede: Har prins Harry løjet om forlovelsen med Meghan Markle?

Et romantisk frieri over en omgang stegt kylling. Sådan lød den oprindelige forlovelseshistorie, da prins Harry skulle berette om, hvordan han gik friede til Meghan Markle. Den historie har nu ændret sig
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hvad er egentlig op og ned i forlovelseshistorien mellem prins Harry og Meghan Markle?
 Video: Netflix

Da Meghan Markle i 2017 blev forlovet med sin prins, foregik romantikken i parrets køkken, mens Harry var i gang med at stege kylling.

"Sødt, naturligt og romantisk" og så endda på en "helt almindelig aften".

Sådan lød historien, da Meghan og Harry i et BBC-interview fortalte om deres dengang kommende giftermål.

Derfor er det ikke så underligt, at fans af Sussex-parret er en anelse forvirrede i kølvandet på premieren af dokumentarserien "Harry & Meghan".

I den nye Netflix-serie afslører parret nemlig, at Harry faktisk friede til Meghan udenfor i en romantisk have, der var lyst op af stearinlys og hvide roser.

Sussex-parret har i den forbindelse også delt et billede af det særlige øjeblik, hvor Harry kan ses nede på knæ.

Prins Harry og Meghan Markle har delt et foto af det øjeblik, de blev forlovet, og der tegner sig nu et noget andet billede af forlovelseshistorien.
Prins Harry og Meghan Markle har delt et foto af det øjeblik, de blev forlovet, og der tegner sig nu et noget andet billede af forlovelseshistorien.
 Foto: Netflix
Prins Harry gik på knæ og friede til Meghan Markle i parrets baghave.
Prins Harry gik på knæ og friede til Meghan Markle i parrets baghave.
 Foto: Netflix

Ifølge Harry havde Meghan mere eller mindre regnet ud, at aftenen ville være en særlig en af slagsen, fordi prinsen valgte at poppe en flaske champagne, mens hun var i fuld gang med at "smøre en kylling ind", inden de bevægede sig ud i haven.

Så jo, der var da ganske rigtigt tale om noget med en kylling, men parret har ikke tidligere fortalt om den noget mere romantiske del af frieriet.

Mødtes på Instagram

Det er ikke den eneste sandhedsbombe, som "Harry & Meghan" løfter sløret for.

I forbindelse med forlovelsesinterviewet i 2017 fortalte Sussex-parret, at de mødte hinanden på en blinddate, men helt blindt var mødet altså ikke.

Prins Harry fortæller afslører nemlig, at han faktisk første gang stødte på "Suits"-stjernen via Instagram, hvor hun dukkede op på et billede med en af Harrys venner.

De tre første afsnit af "Harry & Meghan" kan streames på Netflix nu. Seriens tre sidste afsnit har premiere den 15. december.

Se traileren til "Harry & Meghan" øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold