Streaming4. april 2023

Fans er forfærdede, efter HBO-stjernen Bella Ramsey har afsløret, hvad hun spiser til morgenmad

- Det smager altså virkelig godt, siger den 19-årige ”The Last of Us”-stjerne
Den unge britiske stjerne - der senest imponerede i rollen som Ellie i "The Last of Us" - opdagede den sære kombination for flere år siden 
Den unge britiske stjerne - der senest imponerede i rollen som Ellie i "The Last of Us" - opdagede den sære kombination for flere år siden
 Foto: Scanpix Denmark

Måske kender du allerede historien om, at fænomenet popcorn blev opfundet for mange mange år siden gennem rene tilfældigheder.

Og nu er så spørgsmålet, om den kun 19-årige seriestjerne Bella Ramsey har gjort en næsten lige så stor gastronomisk opdagelse.

I hvert fald går hendes interview hos The Hollywood Reporter i forbindelse med HBO-hittet ”The Last of Us” viralt af helt andre årsager end dem, man lige skulle tro.

Her afslører skuespilleren – der er non-binær, men benytter sig af alle pronominerne - at hun ikke hælder mælk på morgenmadsprodukterne, ligesom os andre dødelige mennesker.

I stedet bliver der simpelthen hældt appelsinjuice på måltidet hjemme hos Ramsey, og det er endda med de bedste anbefalinger med på vejen.

– Jeg var engang for mange år siden løbet tør for mælk, ikke engang havre – eller mandelmælk havde jeg mere af, så jeg prøvede med appelsinjuice, forklarer den 19-årige skuespiller.

”The Last of Us”-kollegaen, den 48-årige Pedro Pascal, bryder ind:

– Og så elskede du det?

– Jeg elskede det. Det er så godt, svarer Ramsey.

Internettet har selvfølgelig en del at sige om Bellas besynderlige morgenmadsvaner, blandt andet på Twitter, hvor en fan reagerer på udmeldingen med ordene:

– Appelsinjuice på morgenmad? Bella, her kan jeg altså ikke forsvare dig.

– Uanset hvor højt jeg elsker Bella Ramsey, så kommer jeg ALDRIG til at prøvesmage morgenmad med appelsinjuice på, skriver en anden.

Bella Ramsey har været stolt veganer siden 2017, hvor hun begyndte at engagerede sig i især debatter om dyrevelfærd.

Efter reaktionerne på havregrynskombinationen svarede Bella Ramsey internettet igen med første denne indrømmelse:

– Jeg fik det i morges!

Hvorefter den fremadstormende unge stjerne postede et billede af den ifølge hende udsøgte ret: Havregryn med appelsinjuice.

Velbekomme, siger vi bare!

Sponsoreret indhold