Streaming18. december 2023

Endelig afsløret: Denne dag får "Badehotellet" premiere

Der er god grund til at glæde sig til marts, hvis man er vild med ”Badehotellet”
Gamle kendisfruer som fru Weyse, fru Madsen og fru Frigh er også med i den sidste sæson af "Badehotellet".
Gamle kendisfruer som fru Weyse, fru Madsen og fru Frigh er også med i den sidste sæson af "Badehotellet".
 Foto: Mike Kollöffel / TV 2

Synes du, at vinteren kan være både kold og lang? Og savner du Amanda, Otilia, hr. Weyse og alle de andre på ”Badehotellet”?

Ja, så er der god grund til at glæde dig til marts.

For TV 2 har netop afsløret, at den allersidste sæson får premiere søndag 3. marts på TV 2 Play og søndag 10. marts på TV 2.

I forbindelse med datoafsløringen har TV 2 også valgt at dele enkelte billeder fra den kommende sæson. Og her afsløres det, at seerne får et glædeligt gensyn med en tidligere kendis på hotellet:

Køkkenpigen Martha – der spilles af Ena Spottog – vender således tilbage. Hun medvirkede i de første seks sæsoner af den populære TV 2-serie.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-18/_dsc4669.jpg
Ena Spottag - i rollen som Martha - vender tilbage i den 10. og sidste sæson af "Badehotellet".
 Foto: Mike Kollöffel / TV 2

Den 10. sæson – som altså desværre også bliver den sidste – kommer ifølge TV 2 til at indeholde ni episoder, der alle udspiller sig i sommeren 1946, altså lidt over et år efter krigens afslutning.

Selv om krigen er slut, er der dog stadig kriser at spore på det ellers så idylliske hotel.

- Den tyske besættelse er fortid, og gæsterne ankommer fulde af optimisme og lyst til at vende tilbage til den ubekymrede tid før krigen. Men alle skår er ikke klinkede, og pludselig befinder det lille hotel sig i et skæbneår, hvor gæster og ansatte er nødt til at stå sammen, hvis ikke det, de holder allermest af, skal gå tabt, fortæller forfatterparret Hanna Lundblad og Stig Thorsboe til TV 2.

Første sæson af ”Badehotellet” blev vist i december 2013. Serien har alle årene været særdeles populær i de danske stuer.

Sponsoreret indhold