Streaming12. oktober 2022

Ekskonen afslører brutale detaljer: Sådan droppede Elon Musk mig

Tesla-stifterens første kone blev skiftet ud med en ny kvinde på yderst barsk vis
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Den farverige dokumentar har premiere i dag, onsdag 12. oktober 2022.
 Video: BBC

De har et sæt tvillinger og et sæt trillinger sammen, og så nåede de at være gift i hele otte år, men det betyder dog ikke, at Elon Musk var særlig bamhjertig, da han skulle droppe sin første kone, ungdomskæresten Justine Musk.

Hun blev nemlig droppet på yderst brutal vis, hvorefter Tesla-stifteren valgte at gå på knæ for en ny kvinde blot seks uger senere.

I en ny BBC-dokumentar fortæller Justine Musk nu detaljer om forhold - og bruddet - med den excentriske forretningsmand.

Det skriver The Sun.

Dokumentaren hedder "The Elon Musk Show" og udkommer i dag, onsdag.

Her fortæller Justine Musk, at det bestemt ikke var hendes beslutning, da hun og Elon Musk gik fra hinanden tilbage i 2008.

Parret, der i sin tid mødte hinanden på universitetet, havde gået til parterapeut i en periode, fordi forholdet haltede.

Elon Musks ekskone fortæller nu brutale detaljer om deres forhold i ny dokumentar.
Elon Musks ekskone fortæller nu brutale detaljer om deres forhold i ny dokumentar.
 Foto: Ritzau Scanpix

Pludselig dukkede Tesla-stifteren dog ikke op til en aftale, og det var der en god grund til.

Han gad nemlig ikke forholdet længere - men han gad tilsyneladende heller ikke selv at overlevere den beslutning til sin daværende kone.

- Da jeg ankom til parterapeutens kontor, havde han (Elon Musk, red.) efterladt en besked om, at hun kunne sige til mig, at han ville søge om skilsmisse, fortæller den 50-årige Justine Musk i dokumentaren.

- Så det var sådan, jeg fandt ud af det. Det var en af de øjeblikke i ens liv, som man husker, fortsætter hun.

Seks uger efter, Elon Musk ikke dukkede op hos parterapeuten, friede han til Talulah Riley, som endte med at blive både hans anden og tredje hustru.

De to blev nemlig skilt i 2012 efter to års ægteskab og siden gift igen i 2013, før deres forhold endelig brød sammen i 2016.

Det er da heller ikke nemt at være gift med den ofte kontroversielle forretningsmand og iværksætter.

I hvert fald ikke, hvis man spørger hans første kone, Justine Musk, som i dokumentaren fortæller, at forholdet med Elon Musk langt fra var en dans på roser.

Ifølge hende ville han gerne bestemme alt - og han forsøgte endda at tvinge hende til at farve sit hår lyst og forblive tynd, fordi han ønskede en "trofækone".

- Elons beslutninger vejede tungere end mine, og han delte konstant bemærkninger om ting ved mig, hvor jeg ikke levede op til hans forventninger.

Ifølge hende måtte hun ofte minde ham om, at hun var hans kone og ikke en af hans ansatte, hvortil han tørt konstaterede hver gang:

- Hvis du var en af mine ansatte, så havde jeg fyret dig.

Sponsoreret indhold