Streaming4. september 2023

Efter sæsonafslutning: Julie Agnete Vang vil meget gerne lave mere "Agent"

Ottende og sidste afsnit af komediedramaet har nu rullet over skærmen, men det er endnu ikke sikkert om serien får en sæson to
Julie Agnete Vang er klar på en sæson to af "Agent", hvis muligheden byder sig.
Julie Agnete Vang er klar på en sæson to af "Agent", hvis muligheden byder sig.
 Foto: Henrik Ohsten/TV 2

De seneste otte søndage har man kunne følge skuespilleragenten Joe, der gennem tvivlsomme beslutninger og mere tvivlsomme kendisklienter kæmper sig gennem den travle tilværelse som manden, der skal skaffe kendte danskere job.

I går blev sidste afsnit af første sæson af "Agent" vist, og derfor er det nærliggende at spørge, om der kommer en ny sæson.

Står det til Julie Agnete Vang, der i ”Agent” spiller Joes ekskone Hannah, er hun ikke færdig med at spille over for Esben Smed, der har hovedrollen i serien.

Dog tyder noget på, at skuespilleren har fået en lille mundkurv på, for informationerne var få, da SE og HØR mødte hende til uddelingen af årets Svend Priser i sidste uge.

- Jeg må ikke sige det, men den ligger jo op til det. Så meget vil jeg sige. Vi vil meget gerne lave en toer, lød det fra Julie Agnete Vang.

Forventningerne til ”Agent” var tårnhøje før premieren på første afsnit, men det tyder ikke for alvor på, at de blev indfriet.

På filmsiden Imdb.com giver seerne serien en score på 6,3 ud af 10. Til sammenligning scorede Nikolaj Lie Kaas første serie ”Mr. Poxycat & Co.” en del højere, da den røg op på 7,8.

Hos Nielsen.com, der samler ugentlige seertal på tværs af flow og streaming, er ”Agent” end ikke at finde i top tyve over mest sete programmer i uge 34.

Det er ellers ikke fordi, at ”Agent” manglede kendte navne til at lokke seere i butikken.

Blandt andet har man kunne se Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen, Tobias Rahim, Melvin Kakooza, Magnus Millang, Lars Ranthe, Birthe Neumann og Sidse Babett Knudsen.

Sponsoreret indhold