Streaming
17. maj 2023

Det er genialt! 3 gode grunde til at vælge YouSee Play

SPONSORERET INDHOLD: Vi har kastet et grundigt blik på YouSee Play og fundet frem til 3 geniale grunde til, hvorfor det er et must-have!
Af Vi Elsker Serier
YouSee spons
YouSee logo

1. SKRÆDDERSY DIN UNIKKE PAKKE

Med YouSee Play kan du frit vælge mellem alle de bedste streamingtjenester og mest populære tv-kanaler. Du kan altså sammensætte lige præcis den pakke, der passer til dig.

Man skal ikke have alt muligt med i abonnementet, som man alligevel ikke interesserer sig for. Valget er udelukkende dit, og så betaler du kun for det, du har lyst til at se.

HBO Max, Netflix, Disney+, SkyShowtime, Viaplay, C More, TV 2 Play – alle de store streamingtjenester er der, og det samme er tv-kanalerne med fx TV3+ og TV 2 Sport, som er et must-have for alle sportsinteresserede.

Mangler du inspiration, har vi lavet denne guide over de bedste serier, som du kan se med et YouSee Play-abonnement.

Kom i gang med YouSee Play for kun 299 kr./md.

Med YouSee Play kan du frit vælge mellem de bedste tv-kanaler og mest populære streamingtjenester – inkl. Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay og TV 2 PLAY.

Alle tv-kanaler og streamingtjenester har en pointværdi, og du vælger selv, hvor mange point du vil have til at shoppe tv-kanaler og streamingtjenester for.

Du kan nemt skifte tv-kanaler og streamingtjenester, når du har lyst – og ændringen slår igennem med det samme. De nye kanaler og tjenester bliver låst i 30 dage, hvorefter du frit kan skifte dem igen, hvis du vil.

YouSee Play fås både med en tv-boks og via YouSee Play-appen, som findes til alle de mest populære enheder.

Læs mere om YouSee Play her.

2. FRI UDSKIFTNING

Skal du også være klar til den sidste og afgørende sæson af Succession? Og har du lidt for skråsikkert proklameret over for vennerne, at den ser I bare hos dig, samtidig med at du også skal hoste superliga-watch-party for dine fodbold-buddies?

Ingen grund til panik. For med YouSee Play kan du nemt og hurtigt skifte ud i din pakke, så du ikke ligger inde med streamingtjenester eller tv-kanaler, du alligevel ikke bruger.

Så snart der er sæsonafslutning, kan du passende pensionere tv-kanalerne i et par måneder og catche op på din streaming-watchliste. Når sæsonen så starter igen, skifter du bare igen, kvit og frit. Du har, hvad end du vælger i 30 dage, og derefter kan du lave en flyvende udskiftning med det vons – lige når du har lyst.

3. NEMT OG OVERSKUESLIGT

Normalt har man nærmest brug for et Excel-ark til at holde styr på alle sine abonnementer til streamingtjenester og tv. Men med YouSee Play er den slags fortid.

Du har bare ét samlet abonnement, hvor du helt selv kan sammensætte din egen pakke. For det er dig som bruger, der er i centrum for YouSee Play-abonnementet, hvor du med bare det ene abonnement nemt kan få et overblik over dine udgifter, når det kommer til streaming og tv.

Med den frie udskiftningsmulighed behøver du heller ikke at have alle streamingtjenester på én gang. Du tilvælger dem bare i dit abonnement, når du har brug for dem, og betaler dermed kun for det, du har lyst til at se.