Streaming24. februar 2023

Danske Spil spår: Hun ryger ud af X Factor

Ifølge Danske Spil bliver det en af Blachmans deltagere, som må forlade showet efter i aften
Rosita var i sidste uge i farezonen, men endte med at gå videre på bekostning af gruppen DiVERSE. 
Rosita var i sidste uge i farezonen, men endte med at gå videre på bekostning af gruppen DiVERSE.
 Foto: Ritzau Scanpix

Danske Spil har i en pressemeddelelse givet sit bud på, hvilken deltager der i aften ryger ud af X Factors andet liveshow.

Efter sidste fredags liveshow har oddssætterne hos Danske Spil skiftet hest: Der er nu en ny topfavorit til at vinde hele showet.

"Clara leverede aftenens bedste optræden og er dermed lige nu vores nye favorit til at vinde showet. Gruppen Sigalaz var også en positiv overraskelse for os og deres vinderchancer er også steget en del siden første liveshow," siger Mathias Reimer Larsen.

I sidste uge måtte Kvamie Livs gruppe DiVERSE forlade X Factor. 
I sidste uge måtte Kvamie Livs gruppe DiVERSE forlade X Factor.
 Foto: Ritzau Scanpix

Til gengæld er der ingen ændring i bunden. Oddssætterne forventer, at Rosita ryger hjem på fredag.

"I den kedelige ende af spektret er der derimod ikke ændret på vores vurdering. Før det første liveshow var Rosita vores favorit til at ryge ud. Det er hun stadig. Rosita var i farezonen mod DiVERSE, hvor sidstnævnte måtte forlade konkurrencen - det kom faktisk ret meget bag på os, men vi tror ikke, at vi bliver overrasket på fredag. Vi er ret overbeviste om, at Rosita må forlade X-Factor på fredag. Vi forventer samtidig, at det er den sympatiske - nu tidligere - buschauffør, Henrik, som må med hende i farezonen. Han er nemlig vores anden favorit til at ryge ud på fredag," siger Mathias Reimer Larsen.

Se med på TV2, fredag klokken 20.00.

Sponsoreret indhold