Streaming15. august 2023

Chok i "Below Deck": Nøgen deltager krænker sovende medstjerne

Producerne blev nødt til at træde ind og stoppe deltager, da han sneg sig nøgen ind hos medstjerne, der var gået omkuld efter at have drukket for meget alkohol
Her forsøger "Below Deck"-stjerne at lukke kameraholdet ude, før han kravler nøgen op i sengen hos en sovende meddeltager.
Her forsøger "Below Deck"-stjerne at lukke kameraholdet ude, før han kravler nøgen op i sengen hos en sovende meddeltager.
 Foto: Screenshot

En chokerende episode har fundet sted i "Below Deck - Down Under".

I den australske udgave af det populære realityprogram er en deltager blevet smidt ud på røv og albuer efter at have krænket en anden deltager seksuelt for åben skærm.

Det skriver Daily Mail.

Ifølge det britiske medie blev det pågældende afsnit af serien sendt 7. august.

Her kan man se deltageren Luke Jones, der inden sin fyring var chef for dæksbesætningen, smide alt tøjet, hvorefter han går ind på sin medstjerne Margot Sissons værelse.

Han lukker døren og kravler nøgen op i hendes seng, selvom hun sover efter at være gået fuldstændig kold som følge af at have indtaget for meget alkohol.

Producerne i programmet er lynhurtige til at reagere og råber, at Luke Jones skal komme ud og væk fra den sovende Margot Sisson, der ikke virker til at opfatte noget som helst.

Luke Jones er dog iskold og bliver ved med at kravle ind under hendes dyne.

Til sidst må producerne træde fysisk ind og tvinge Luke Jones til at forlade rummet, hvilket lykkes, selvom han bliver rasende og flere gange forsøger at lukke døren i igen.

- Vil I ikke gerne fuck af, siger han for eksempel til kameraholdet, da de filmer ind af døren.

Se episoden herunder:

Det var deltageren Aesha Scott, der lagde den fulde Margot Sisson i seng, og i programmet ser man, at hun går ind og tilser Margot Sisson, da Luke Jones har forladt rummet.

- Ad, var han nøgen, udbryder Margot Sisson, da hun får fortalt, hvad der er sket, hvortil Aesha Scott spørger hende, om hun havde givet Luke Jones samtykke til at komme ind til hende.

- Nej, jeg sov. Jeg har på ingen måde inviteret ham ind.

Efter samtalen gik Aesha Scott til skibets kaptajn, som valgte at fyre Luke Jones på stedet, og han blev fjernet fra skibet med det samme.

Luke Jones har ikke kommenteret episoden, og hans Instagram er blevet gjort privat i kølvandet på, at afsnittet er blevet sendt.

Sponsoreret indhold