Streaming3. december 2023

Bliver det næste års helt store seriehit? Se traileren til "Ted"

Den rapkæftede bamsebjørn, der tidligere har taget biografgængere med storm, er nu klar til at indtage dit tv
Serien om den rapkæftede bamse lander næsten år.
Serien om den rapkæftede bamse lander næsten år.
 Foto: Peacock

LÆS OGSÅ: Kan du huske den rapkæftede bamsebjørn "Ted"? Nu vender han tilbage

Den 50-årige Seth MacFarlane er måske ikke det kendisansigt, som de fleste ville kunne genkende, men åbner han først munden, så kan det være, du har lettere ved at placere ham.

Den amerikanske Hollywood-producer er nemlig manden bag legendeserien "Family Guy" samt "American Dad" og "The Orville", og det er især i animationsserierne, at han har sikret sig anerkendelse for sit imponerende stemmearbejde.

I 2012 havde MacFarlane premiere på biograffilmen "Ted" om den talende bamse, der bor med sin ven John spillet af Mark Wahlberg, og det er altså denne lille bløde sag, der nu skal fortælles flere historier om.

Tidligere på året kunne MacFarlane afsløre, at serien ganske rigtigt var på vej, og onsdag blev seriens nye trailer

- Det går rigtig godt. Vores retningslinjer er de samme, som de var med filmen. Der er intet, der er anderledes. Du kan sige 'fuck', du kan sige lige, hvad du har lyst til, lød det fra "Ted"-instruktøren Seth MacFarlane i et interview med Collider tidligere på året.

- Tonemæssigt holder vi os ret tæt på den første film. Jeg tror, at de folk, der kunne lide den film og synes godt om den tone, vil blive meget glade for det, vi laver her.

"Ted"-filmen bragede ind som et gigantisk biografhit i 2012 og formåede at indtjene næsten 550 mio. dollars på verdensplan. Det har gjort filmen til den bedst sælgende R-rated komediefilm nogensinde.

Seth MacFarlane står bag film som "Ted", "Ted 2" og "A Million Ways to Die in the West".
Seth MacFarlane står bag film som "Ted", "Ted 2" og "A Million Ways to Die in the West".
 Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix

MacFarlane er blandt de bedst betalte producere i Hollywood. I 2020 skrev han under på en femårig kontrakt på 200 millioner dollars med NBC.

"Ted" har amerikansk premiere den 11. januar 2024. I Danmark forventes serien at have premiere på streamingtjenesten SkyShowtime. Det vides dog endnu ikke hvornår.

Seth MacFarlane kan også opleves i serien "The Orville", som kan streames på Disney+.

Sponsoreret indhold