Streaming11. april 2024

"The Blair Witch Project" vender tilbage: 90'ernes ikoniske horrorfilm skal genoplives

Den uforglemmelige gyserfilm "Blair Witch Project" skal genindspilles, så en ny generation kan opleve samme frygt, som de unge i 90'erne
Der skal endnu en gang pustes liv i "Blair Witch Project".
Der skal endnu en gang pustes liv i "Blair Witch Project".
 Foto: Lionsgate

LÆS OGSÅ: Se traileren: Joaquin Phoenix og Lady Gaga i de første klip fra "Joker: Folie à Deux"

Uden "Blair Witch Project" havde verden aldrig set "Paranormal Activity".

Sådan lyder dommen fra filmmand Jason Blum, der er CEO for produktionsselskabet Blumhouse.

Blandt andet derfor er det blevet besluttet, at den ikoniske gyserfilm "The Blair Witch Project" fra 1999 skal genindspilles.

Filmen skrev sig dengang ind i filmhistorien for sin opsigtsvækkende markedsføring, der ledte mange mennesker verden over til at tro, at der var tale om en sand historie om tre forsvundne unge mennesker.

"Blair Witch Project" blev til et kulturelt fænomen efter premieren i 1999.
"Blair Witch Project" blev til et kulturelt fænomen efter premieren i 1999.
 Foto: Lionsgate

"Blair Witch Project" kostede desuden sølle 250.000 kroner at skrue sammen, men formåede at indtjene svimlende 1,7 milliarder kroner på verdensplan.

Med sine ukendte skuespillere og særlige materiale blev den succesfulde gyser forvandlet til en franchise, da der i 2016 og i 2021 blev lavet flere film i samme univers, og nu kommer der altså mere. Det bekræfter Lionsgate, der står bag.

– Vi er glade for at kickstarte dette partnerskab med en ny vision for Blair Witch, der vil genintroducere denne gyserklassiker for en ny generation, siger Lionsgate-chef Adam Fogelsen ifølge The Hollywood Reporter.

Se traileren til "Blair Witch Project" fra 1999 her:

Hvornår filmfans kan forvente at se noget til den kommende gyser, vides endnu ikke. Den oprindelige film kan købes eller lejes på Apple TV+, Rakuten og Blockbuster.

Sponsoreret indhold