Streaming26. maj 2023

Aqua bekræfter: "Barbie Girl" er med i den nye "Barbie"-film

Tidligere har det lydt, at "Barbie Girl" ikke skulle være en del af den kommende film, men nu bekræfter Aqua, at hittet er med
Endnu en gang skal Aquas store hit "Barbie Girl" spilles verden rundt - denne gang i biografen.
Endnu en gang skal Aquas store hit "Barbie Girl" spilles verden rundt - denne gang i biografen.
 Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Der har været stor forvirring omkring, hvorvidt Aquas 25 år gamle verdenshit "Barbie Girl" vil være en del af den kommende film "Barbie".

Men nu skulle den være god nok.

Til SE og HØR bekræfter bandets manager, Anders Nørgaard, at "Barbie Girl" er med i filmen, hvor Margot Robbie indtager hovedrollen med Ryan Gosling som Barbies evige kærlighed, Ken.

– Vi kan bekræfte, at vi er en del af filmen. Vi fik en henvendelse fra produktionen, som gerne ville have sangen med i filmen, og de gerne ville lave et samarbejde, fortæller manageren.

Det samarbejde bliver til en ny version af sangen, hvor de to amerikanske rappere Nicki Minaj og Ice Spice også vil medvirke på Aqua-numret.

Ryan Gosling og Margot Robbie spiller hovedrollerne i den nye film "Barbie".
Ryan Gosling og Margot Robbie spiller hovedrollerne i den nye film "Barbie".
 Foto: Bridget Bennett/AFP/Ritzau Scanpix

Da en ny trailer til "Barbie" landede torsdag, kunne man til sidst i traileren høre det legendariske hit, og det gav anledning til nye spekulationer, som bandets manager fredag bekræfter.

Ifølge Anders Nørgaard er det naturligt, at "Barbie Girl" er med i den nye "Barbie"-film.

– Det er jo fantastisk. Det er det bedste match, der kunne ske. Aqua er jo Barbie. De har soundtracket til Barbie, så det, må man sige, passer fantastisk sammen. Vi er stolte og glade over at være med i det fantastiske line up, siger Anders Nørgaard.

Ud over Aqua er kunstnere som Dua Lipa, Lizzo, Haim, Khalid, Tame Impala, Kid Laroi, Charlie XCX også en del af soundtracket til "Barbie".

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Ulrich Møller-Jørgensen, men han vil ikke kommentere på sine tidligere udtalelser.

Stridsøksen er begravet

I kølvandet på Aquas store verdensomspændende succes med numret sagsøgte Mattel, producenten bag Barbie-dukken, bandet. Den amerikanske legetøjsproducent mente, at "Barbie Girl" gjorde dukken til et sexobjekt.

Mattel fik aldrig medhold i deres anklage, og sagen blev afvist af flere amerikanske domstole. Her blev der lagt vægt på, at sangen var en parodi på Barbie, samt at Aqua havde ytringsfrihed.

25 år efter er stridsøksen nu begravet. Mattel står nemlig bag den kommende film om deres populære dukke.

– Vi har ikke skubbet på for at få sangen med i filmen. Det er Mattel, der har taget kontakt til os, siger Anders Nørgaard.

Sponsoreret indhold