Streaming26. april 2024

Anton Hjejle lyver for venner og familie: - Jeg har været nødt til det

Skuespilleren bildte sine nærmeste ind, at han skulle i sommerhus – i stedet tjekkede han ind på Hvedholm Slot for at snyde og myrde
Anton Hjejle, 32, var stor fan af den første sæson af ”Forræder” – så han var henrykt, da han blev spurgt, om han ville være med i sæson to.
Anton Hjejle, 32, var stor fan af den første sæson af ”Forræder” – så han var henrykt, da han blev spurgt, om han ville være med i sæson to: – Det har jo været sindssygt fedt! Virkelig, virkelig, virkelig sjovt og en kæmpe udfordring, siger han om oplevelsen.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Anton er den fødte forræder

Ja, ja, ja!

Svaret kom prompte fra skuespilleren Anton Hjejle, 32, da han blev spurgt, om han ville medvirke i sæson to af TV 2’s ”Forræder”.

– Jeg så første sæson og var meget stor fan af programmet og håbede bare sådan, at de ville ringe til mig, siger Anton, da SE og HØR møder ham til premieren på sci-fi-kærlighedsdramaet ”For evigt”.

I finaleugen for den første sæson gik Anton Hjejles store ønske i opfyldelse, da han blev ringet op og spurgt, om han ville medvirke i den næste sæson af ”Forræder”.

Derfor kom svaret med det samme fra skuespilleren, som også fik beskeden: ”Du skal bare vide, du ikke må sige det til nogen”.

– Så det har været en lang periode, hvor jeg har skullet gå og holde ting hemmelige og i virkeligheden også lyve en lille smule, forklarer Anton.

Sammen med journalist Simi Jan, 45, og komiker Heino Hansen, 39, er Anton Hjejle en af de tre forrædere.
Sammen med journalist Simi Jan, 45, og komiker Heino Hansen, 39, er Anton Hjejle en af de tre forrædere.
 Foto: Lotta Lemche/TV2

– Jeg har været nødt til at lyve over for nogle familiemedlemmer og venner, fordi vi netop blev bedt om at holde det til en meget lille skare af mennesker, fordi det selvfølgelig er et program, der handler om hemmeligheder.

Da han skulle af sted til optagelserne, bildte skuespilleren derfor venner og familie ind, at han skulle i sommerhus.

– Efter vi havde været af sted, kunne jeg så sige, at jeg var ikke i sommerhus – eller jo, en form for sommerhus, et meget stort slot på Fyn (Hvedholm Slot, red.).

– Så syntes de, det var helt okay, at jeg havde løjet en lille smule, lyder det med et smil fra Anton, som nyder, at programmet nu vises på tv.

– Og det virker som om, at folk er lige så meget med på sæson to, som de var på sæson et. Det er bare megadejligt.

I første afsnit af ”Forræder” joker Anton selv med, at han ligner skurken Lord Voldemort fra ”Harry Potter” – og han hører også selv tit, at han ser lidt uhyggelig ud
I første afsnit af ”Forræder” joker Anton selv med, at han ligner skurken Lord Voldemort fra ”Harry Potter” – og han hører også selv tit, at han ser lidt uhyggelig ud: – Jeg tror, det må være noget med mine øjne, der sidder langt inde i kraniet, og det her med at have nogle store, buskede øjenbryn, som gør, at man kan se lidt skurkeagtig ud, siger Anton, som også selv foretrækker skurkeroller.
 Foto: BLU/TV 2

Drømmen om Ulvedalene

For tiden holder Anton Hjejle, der bl.a. har medvirket i DR-serien ”Liberty” og filmen ”Klienten”, totalt fri.

– Jeg har haft et så intenst arbejdsår og lader op til, at jeg næste år bl.a. skal ud og lave noget, som jeg har drømt om, siden jeg var barn: Jeg skal i Ulvedalene og lave en stor udendørsforestilling med Det Kongelige Teater, siger ”Forræder”-stjernen og fortsætter:

– Det glæder jeg mig helt vildt meget til! Og ikke nok med, at vi skal spille i Ulvedalene, så skal vi også året efter spille på Moesgaard (Museum, red.) i Aarhus. Så det bliver virkelig sjovt at komme lidt ud i landet.

https://imgix.seoghoer.dk/20240426124831-9259b7ad-2130-42a1-993f-62be9b0caf0e/9ec66080-a2e9-4832-8405-f6c9d226ebd1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Flytter sammen med kæresten

Anton danner på syvende år par med Olav Stavnem, der er konsulent.

– Det er bare helt vidunderligt. Vi skal flytte sammen snart, så det bliver megadejligt – et meget spændende, nyt kapitel, der starter, siger Anton Hjejle til SE og HØR.

Parret er på jagt efter en lejlighed i indre by i København.

– Vi køber en lejlighed sammen. Vi kigger stadigvæk, vi skal finde det rigtige. Nu har vi ventet så mange år på at flytte sammen – så skal det også være det helt rigtige.

Sponsoreret indhold