Streaming26. april 2023

"And Just Like That" får premiere til juni: Se traileren lige her

Snart vender Carrie, Miranda og Charlotte tilbage på HBO MAX, når sæson to af efterfølgeren til "Sex and the City" får premiere

"And Just Like That" får premiere til juni

Så skal der ikke ventes (så) meget mere, før at det igen bliver muligt at følge med i de kendte "Sex and the City"-karekteres liv.

Spin-off serien "And Just Like That", der fik premiere i slutningen af 2021, vender nemlig tilbage på HBO MAX til juni. Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Der vides ikke meget om seriens kommende sæson, men det står dog klart at John Corbett i form af den elskede møbelsnedker Aidan blandt andet er med igen.

Lige så sikkert er det til gengæld også, at sæson to heller ikke får besøg af Samantha Jones. Som i første sæson kommer hun i stedet til at være en såkaldt "sms-ven", har rygterne tidligere gået på.

Til gengæld er Mirandas eksmand Steve også at finde i den nye sæson.

Det samme er skuespilleren Sara Ramirez, der i serien spiller Che Diaz. Det teasede hun allerede for i 2022, da hun delte et bilede af manuskriptet på sin Instagram-profil.

Udover Che kommer vi også til at se mere til en anden ny karakter, nemlig Charlottes veninde Lisa Todd Wexley, der spilles af Nicole Ari Parker.

Se de nyeste billeder fra "And Just Like That" sæson 2 i galleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold