Streaming19. maj 2023

Ægtepar døde i trafikulykke: Få måneder efter var de med i "Kontant" på DR

DR viste torsdag et interview i programmet "Kontant" med et ægtepar, der døde i en tragisk bilulykke i februar
Jacob Kragelund interviewede Per Laurbjerg Hansen og hans hustru i "Kontant", inden de døde i en trafikulykke
Jacob Kragelund interviewede Per Laurbjerg Hansen og hans hustru i "Kontant", inden de døde i en trafikulykke
 Foto: Jens Kolding / DR

I det nyeste afsnit af DR-programmet "Kontant" møder vi Per Laurbjerg Hansen og hans hustru Ann-Louise Palm Laurberg Madsen, der bliver interviewet efter et årelangt tovtrækkeri med forsikringsselskabet Codan.

Programmet skulle egentlig være blevet vist i februar, men fire dage inden mistede ægteparret livet i en tragisk trafikulykke.

En 37-årig mand forsøgte at overhale en bil, da han endte med at kollidere frontalt med en anden bil, hvor 34-årige Per og 31-årige Ann-Louise sad på forsædet, mens deres to sammenbragte børn sad på bagsædet.

Kun de to børn overlevede ulykken.

Per Laurbjerg Hansen stod i DR-programmet frem med sin historie om, hvordan han var blevet overvåget af sit forsikringsselskab, efter han i 2018 var udsat for en arbejdsulykke og blev langtidssygemeldt.

Det skriver DR.

Han kæmpede med at få udbetalt en erstatning, som myndighederne afgjorde, at han havde ret til hele syv gange. Codan fortsatte dog med at klage over afgørelserne og fik også en detektiv til at overvåge Per Laurbjerg Andersen.

Derfor deltog han i interviewet med "Kontant", der undersøger om forsikringsselskaberne selv spiller efter reglerne, når detektiver forfølger kunderne med skjult kamera.

Men da Per Laurbjerg Hansen og hans hustru Ann-Louise døde 5. februar på tragisk vis, besluttede DR altså at rykke visningen.

DR har valgt at bringe historien nu, fordi parrets pårørende selv har ønsket, at Per Laurbjergs historie kommer frem.

Siden har Codan skrevet til DR, at man er meget over dødsfaldet, og har trukket den seneste ankesag tilbage. Codan har nu udbetalt erstatning til boet.

Sponsoreret indhold