Streaming 5. august 2022

5 sjove serier til weekenden

Det varme sommervejr er lidt på retur, så det kan give anledning til at slappe af i sofaen med en sjov serie – her er fem bud på god underholdning til weekenden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se traileren til 1. sæson af Ted Lasso.
Video: Apple TV

Er du klar til at grine og blive underholdt, så er der her fem gode bud på sjove serier, du kan kaste dig over.

Ted Lasso

Apple TV+ | 2 sæsoner | USA

Brendan Hunt som hjælpetræner Beard og Jason Sudekis som Ted Lasso.
Brendan Hunt som hjælpetræner Beard og Jason Sudekis som Ted Lasso.
Foto: Apple TV

Der er dobbelt op på herlig underholdning og fodbold i denne skøre – og prisvindende komedieserie. Jason Sudekis spiller den amerikanske football-træner, Ted Lasso, der ender med at bliver hyret ind som træner for AFC Richmond, der spiller i den engelske Premier League.

Problemet er bare, at Ted ved sådan cirka nul og niks om den europæiske version af fodbold. Den eneste grund til at ejeren Rebecca (Hannah Waddingham), har hentet Ted til klubben er, at hun har fået klubben i skilsmissen fra sin rige mand – og hun vil gøre ALT for at ødelægge den klub, som hendes eksmand elsker.

Ingen forstår, hvad Ted skal i klubben – hverken spillere, fans eller medierne, men på forunderlig vis sker der ting og sager, hvor den noget alternative begynder at ramme plet af og til.

Man behøver – ligesom Ted Lasso selv – ikke vide en døjt om fodbold for at blive underholdt af serien. Det er holdet og karaktererne, der holder det hele oppe – og der er fyldt med gode grin hele tiden.

"Ted Lasso" kan streames på Apple TV+.

Se traileren til første sæson øverst i artiklen.

The Good Place

Netflix I 4 sæsoner I USA

Kristen Bell og Ted Danson i ”The Good Place”.
Kristen Bell og Ted Danson i ”The Good Place”.
Foto: Ritzau Scanpix

Hvad sker der, når vi dør? Nogle tror på himmel og helvede, nogle tror på genfødsel, nogle tror det hele bare er slut. Men her får vi svaret på, hvad der sker … sådan da – i hvert fald på meget komisk vis.

I ”The Good Place” dør Eleanor Shellstrop (Kristen Bell), og hun ender på Michaels (Ted Danson) kontor. Hun får at vide, at hun er endt i det gode sted – og hun skal ud i byen og leve sammen med andre, der er det samme sted. Det hele virker meget fint, men Elenaor ved godt, at hun vist ikke skulle være endt i det gode sted – men en anden hedder det samme som hende, så der må være sket en fejl.

Hun prøver at passe ind – men der er en masse underlige og skøre ting, som ikke helt virker til at passe – og sammen med nogle af de andre beboere begynder sandheden lige så stille at gå op for hende. Himmel, helvede, paradis? Hvad er det hele egentlig – og hvordan hænger det sammen?

"The Good Place" kan streames på Netflix.

Last Man on Earth

Disney+ I 4 sæsoner I USA

Will Forte giver den hele armen som absolut tosset mand i jagten på selskab i ”The Last Man on Earth”.
Will Forte giver den hele armen som absolut tosset mand i jagten på selskab i ”The Last Man on Earth”.
Foto: Ritzau Scanpix

To år efter en virus har udslettet menneskeheden – så godt som – følger vi ”den sidste mand på jorden” Phil Tandy Miller (Will Forte), der er helt alene og leder efter andre mennesker i en helt tom verden. Han vandrer rundt på må og få – men selvfølgelig er han ikke helt den sidste mand, der er tilbage på planeten. Men hvordan reagerer han, når han møder andre overlevende – og hvordan er de andre, han møder på sin vej?

Skal vi ikke bare sige, at hverken Phil Miller – eller en god del af de andre, som stadig er derude, ikke er helt normale længere … Der er fyldt med gode grin og episoder, hvor man næsten ikke kan tro, hvad der sker… Absolut værd at se!

"The Last Man on Earth" kan streames på Disney+.

Swedish Dicks

Viaplay I 2 sæsoner I Sverige

Peter Stormare og Johan Glans er ikke verdens bedste detektiver – men de er sjove!
Peter Stormare og Johan Glans er ikke verdens bedste detektiver – men de er sjove!
Foto: Viaplay

To svenske detektiver – der ikke har tilladelserne i orden – som vil løse mysterier og udføre opgaver som privatdetektiver i Los Angeles.

Serien er en original Viaplay-serie og kom i 2016 og har to sæsoner. Det er ærgerligt, at det ikke blev til endnu flere, for det er voldsomt god underholdning med den legendariske svenske skuespiller Peter Stormare som den erfarne Ingmar. Han er tidligere stuntman i L.A., men er nu privatdetektiv – og han ender med at hænge på sin svenske landsmand, DJ’en Axel (Johan Glans), da han møder ham i forbindelse med en opgave.

Axel vil gerne med på detektivvognen – og de to er et yderst umage par, som ikke altid har helt styr på tingene. Og det er ikke helt sikkert, at Los Angeles er helt klar til to Swedish Dicks.

Udover svenskerne byder serien også på Keanu Reves i en gennemgående rolle som Tex.

Peter Stormare og Johan Glans er ikke verdens bedste detektiver – men de er sjove! (Foto: Viaplay Group)

"Swedish Dicks" kan streames på Viaplay.

Peacemaker

HBO Max I 1 sæson I USA

John Cena vil bare skabe fred i verden – for enhver pris …
John Cena vil bare skabe fred i verden – for enhver pris …
Foto: HBO Max

Hvis du bade er til action og et godt grin, så kan du med fordel kaste dig over ”Peacemaker”. Og hvis du så actionbraget ”Suicide Squad” sidste år, så kender du allerede antihelten Peacemaker, der spilles af wrestleren John Cena.

Vi møder ham efter missionen med alle de andre i ”Suicide Squad” – han er kommet hjem – og skal nu være en del af en ny gruppe, hvor han stadig gør alt for at kæmpe for fred – for enhver pris … Og altid i sin uniform

Der er fyldt med action og masser af platte jokes, som bliver leveret så godt, at man ikke kan lade være med at grine.

"Peacemaker" kan streames på HBO Max.

Sponsoreret indhold