Streaming15. april 2022

5 geniale koreanske serier, du kan streame efter "Squid Game"

Det er bestemt ikke kun Hollywood, der kan skyde de gode dramaer afsted. I Korea vælter det frem med serier, du ikke må gå glip af
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvis du er en af dem, der har slugt "Squid Game" på rekordtid, så har du med stor sandsynlighed også fået øjnene op for den koreanske filmindustri.

Der bliver nemlig lavet enormt mange gode dramaer til dit fjernsyn, som bare ligger og venter på, at du kommer i gang. Vi har samlet fem titler, som i den grad er værd at kaste sig over.

1) Hellbound

https://imgix.seoghoer.dk/hellbound-netflix-masks.jpeg

(Foto: Netflix)

I "Hellbound", der er lavet af manden bag "Train to Busan", instruktør Yeon Sang-ho, bliver folk bogstaveligt talt sendt afsted til helvede.

Demonerne invaderer jorden, og herfra bliver befolkninger i stride strømme dømt til helvede. Det er mørkt, uhyggeligt, og så får organiseret religion desuden også lige en tur med riven.

Alle seks afsnit af "Hellbound" kan streames på Netflix.

2) My Name

https://imgix.seoghoer.dk/tcdmyna_zx012.jpeg

(Foto: Netflix)

I thrillerserien "My Name" bliver den unge Jiwoo medlem af et narkoimperium i et forsøg på at hjælpe politiet med finde sandheden bag, hvad der egentlig skete med hendes far, og hvorfor han døde. Det leder hende ned af en mørk vej, hvor den hårde sandhed viser sig for hende og sender hende på et voldsomt hævntogt.

Alle otte afsnit af "My Name" kan streames på Netflix.

3) Itaewon Class

https://imgix.seoghoer.dk/itaewonclass-officialphoto-jtbc.jpeg

(Foto: Netflix)

I dette koreanske såkaldte K-drama, der er baseret på en webtoon, møder vi en gruppe unge mennesker i den hippe bydel Itaewon i Seoul. Her kæmper en tidligere fængselsfange sammen med sine venner om at opnå drømmen at om at drive en lokal bar. Men det er ikke helt så nemt, som det måske umiddelbart lyder.

Serien har desuden skrevet sig ind i koreansk historie ved at være den første store koreanske tv-serie til at have en transkønnet karakter med.

Alle ti afsnit af serien kan streames på Netflix.

4) The Silent Sea

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2022-01-25_kl._17.10.33.png

(Foto: Netflix)

I sci-fi-thrilleren "The Silent Sea" møder vi en gruppe astronauter, der har blot 24 timer til at kaste sig ud på en farlig mission, der består af at skulle hente særlige materialer hjem fra månen.

Alle otte afsnit kan streames på Netflix.

5) Vincenzo

https://imgix.seoghoer.dk/124.jpg

(Foto: Netflix)

Hvad hvis vi nu sagde "Squid Game" møder "The Sopranos", ville det så være noget? For det er i den grad, hvad du får med det koreansk-italienske drama "Vincenzo".

Her følger vi en ung mand, der forsøger at balancere livet som advokat i Sydkorea, samtidig med at han også danser en dødelig dans med mafiaen.

Alle 20 afsnit kan streames på Netflix.

Bonus: "All of Us Are Dead" (serier)

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2022-01-25_kl._17.10.08.png

(Foto: Netflix)

I den kommende serie "All of Us Are Dead" følger vi en gruppe unge studerende, der er fanget på deres skole. Og skolen er desværre ramt af en kæmpe zombieinvasion. Vold, blod og high school-drama. What's not to like?

Serien har premiere på Netflix den 28. januar.

Sponsoreret indhold