Kendte6. maj 2020

Sportsstjerne Nikki Bella åbner op om hård ungdom: Blev voldtaget flere gange

Den professionelle wrestler Nikki Bella afslører i en ny bog, hvordan hun som teenager blandt andet blev voldtaget af en fyr, hun troede var hendes ven
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nikki_bella_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Den 36-årige professionelle wrestler Nikki Bella har sammen med sin tvillingesøster, Brie Bella, der i øvrigt deler samme interesse for wrestling, lavet bogen ”Incomparable” – et memoir over de søstres liv.

I løbet af de cirka 250 sider afslører de to søstre således en masse sandheder. Også de mere hårde og grufulde af slagsen.

Nikki Bella åbner op om ikke én – men hele to - voldtægter, som hun måtte gennemleve i sin ungdom.

Det skriver flere medier – blandt andre Hollywood Life.

- Min jomfruelighed blev stjålet fra mig uden mit samtykke, forklarer Nikki Bella om den ene voldtægt, der fandt sted tilbage i teenageårene.

- Jeg blev voldtaget af en fyr, som jeg troede, var en ven, da jeg var gået omkuld til en fest, fortæller hun og deler de grufulde detaljer fra voldtægten:

- Jeg havde fået for mange øl og måske nogle shots med hård spiritus, og jeg vågnede kun, fordi min mave gjorde ondt, står der i bogen, som de to Bella-søstre er forfattere på.

- Jeg indså, at denne fyr var både ovenpå mig og inde i mig.

Midt i voldtægten rystede Nikki Bella fyren af sig, men overvejede aldrig at kontakte politiet efterfølgende.

Desuden afslører hun, at fyren, der voldtog hende ”ikke sagde undskyld” og ”ikke var bange for at komme i problemer”.

Voldtaget endnu en gang

Kun få måneder efter blev den smukke wrestler offer for endnu en voldtægt.

Ved en modelkonkurrence faldt hun og en veninde i snak med et par ældre fyre.

Fyrene tog Nikki og veninden med hjem på deres hotelværelse, hvor de ”blev presset til at drikke vodka og appelsinjuice”.

Veninderne var ikke vant til at drikke alkohol, og da Nikki Bella gik ud på toilettet, fordi hun troede, hun skulle kaste op, kom en af fyrene derud og hamrede hendes hoved ned i hotelværelsets håndvask.

Hun gik ud som et lys, men vågnede, da fyren ved et uheld kom til at tænde for hårtørreren.

Her indså den smukke wrestler, at hun endnu en gang var blevet voldtaget.

Hun slog sin voldtægtsmand og flygtede tilbage til sit eget hotelværelse. Her fandt hun veninden – som ligeledes havde gennemlevet et helvede af en voldtægt på de to fyres hotelværelse.

Heller ikke disse voldtægter blev meldt til politiet - og i bogen skriver Nikki Bella, at både hun, veninden og venindens mor blev beskæmmet til tavshed.

For Nikki Bella er en ting som fx voldtægt desværre forbundet med masser af skam og skyld – noget, der næsten ”føles værre end den oprindelige smerte” i forbindelse med et overgreb.

Sponsoreret indhold