Sport8. september 2023

Yderligere to kvinder anklager Antony for vold

Manchester United-spilleren bliver lige nu undersøgt for de beskyldninger om vold, som hans ekskæreste har anklaget ham for
Beskyldninger om voldelige overfald hober sig op.
Beskyldninger om voldelige overfald hober sig op.
 Foto: Andrew Yates/ASSOCIATED PRESS

Manchester United-stjernen Antony (23) er blevet ramt af nye anklager om overgreb fra yderligere to kvinder.

Fløjspilleren udsendte tidligere på ugen en erklæring, der på det kraftigste benægtede de "falske anklager" om overfald, fremsat af hans ekskæreste Gabriela Cavallin.

Antony er blevet fjernet fra den brasilianske landsholdstrup, som følge af anklagerne om overfald, og sagen efterforskes lige nu af politiet i Sao Paulo og Manchester.

Nye anklager

Mens efterforskningen af ekskærestens påstande allerede er i gang, har to andre kvinder nu valgt at stå frem med deres oplevelser med Antony.

Den jurastuderende Rayssa de Freitas hævder, at hun måtte på hospitalet efter en hændelse i maj 2022, hvor hun blev angrebet af Antony og Mallu Ohana - ekskonen til den brasilianske spiller Dudu - efter at have festet med dem på en natklub i Sao Paulo.

På vej hjem udviklede et skænderi i en bil sig fysisk mellem de tre, hvorefter Freitas måtte åbne bilens bagdør og flygte, efter at Antony stoppede ved et lyskryds.

Ingrid Lana, en 33-årig bankdame, har også sagt i et interview med det brasilianske medie Record TV, at Antony opførte sig aggressivt over for hende i oktober 2022:

- Han prøvede at have sex med mig, og det ville jeg ikke. Han skubbede mig mod væggen, og jeg slog mit hoved, fortalte hun.

Antonys arbejdsgiver, Manchester United, har anerkendt anklagerne og siger i en erklæring, at de "tager denne sag alvorligt", men der er endnu ikke truffet nogen beslutning om, om Antony vil være involveret i Premier League og Champions League-kampe efter landskampspausen.

Sponsoreret indhold