Sport21. august 2023

Wrexham-keeper Ben Foster river kontrakten over: Jeg er ikke god nok

40-årige Foster har i en brutalt ærlig video annonceret, at han går på pension - igen. Klubejer Ryan Reynolds hylder målmanden
Denne gang skulle den være god nok. Ben Foster er færdig med at spille fodbold og lægger handskerne på hylden.
Denne gang skulle den være god nok. Ben Foster er færdig med at spille fodbold og lægger handskerne på hylden.
 Foto: Ritzau Scanpix

Wrexham AFC skal finde sig en ny førstemålmand. Det er en realitet to kampe inde i den nye sæson.

I en officiel erklæring på Wrexhams hjemmeside siger Foster:

- Den ærlige sandhed er, at mine præstationer i denne sæson ikke har nået det niveau, jeg kræver af mig selv, og jeg føler, at nu er det rigtige tidspunkt at trække sig tilbage.

- Det var ikke kun vigtigt, hvad der var bedst for mig, da jeg traf beslutningen. Det er nemlig vigtigt for mig, at klubben stadig har muligheden for at finde en erstatning, inden transfervinduet lukker.

Den 40-årige målmand gik på pension første gang tilbage i september sidste år efter kontrakten med Watford løb ud, men han vendte dog tilbage til banen i marts på en kort kontrakt med Wrexham.

Formålet var at hjælpe Wrexham med at komme tilbage til Football League for første gang i 15 år. Og oprykningen til Storbritanniens professionelle ligasystem lykkedes faktisk allerede i april.

Foster skrev efterfølgende under på en ny etårig kontrakt. Men blot to kampe inde i sæsonen, har han besluttet at hænge sine støvler op for altid.

Ryan Reynolds, Wrexhams medejer og stjerne i Disney+-dokumentaren Welcome to Wrexham, har tweetet sin påskønnelse af Fosters tid i klubben.

- Han byggede minder, jeg aldrig vil give slip på, så længe jeg lever. Jeg elsker denne fyr. Tak for alt, Ben, skriver den canadiske skuespiller og klubejer.

Sponsoreret indhold