Sport12. marts 2024

Wrestling-stjerners skilsmisse stiller dem i akavet dilemma

Wrestling-stjernerne CJ Perry og Miro går fra hinanden efter syv års ægteskab, men det er ikke så nemt, når parrets karakterer også 'er gift på skærmen'
Miro og CJ Perry (th.) har været sammen i over 10 år og gift i syv. 
Miro og CJ Perry (th.) har været sammen i over 10 år og gift i syv.
 Foto: CJ Perry via Instagram

Et af wrestlingverdenens mest profilerede par skal skilles efter syv års ægteskab.

AEW's (All Elite Wrestling, red.) CJ Perry og Miro - som begge tidligere optrådte under WWE - er gået fra hinanden, ifølge en erklæring, som først blev publiceret af TMZ.

Parret blev gift i 2016 og har været gift i syv år, men deres forhold har angiveligt været on-off i længere tid.

TMZ rapporterer, at de endegyldigt gjorde det forbi i vinteren 2023 og har nu offentligt bekræftet, at de ikke længere er sammen, selvom ingen af ​​dem endnu har søgt om skilsmisse.

Akavet dilemma

Det er svært at gå fra hinanden - men det er naturligvis endnu sværere at gøre det i offentlighedens søgelys. Især når man ikke blot er gift privat, men også 'i ringen'.

Parret skal nemlig også tage stilling til, hvad der skal ske med deres wrestlingkarakterer, der - ligesom i virkeligheden - er gift. Det kan risikere at skabe en temmelig akavet dynamik på skærmen, når nu eks-parret optræder med All-Elite Wrestling.

CJ Perry udtaler om beslutningen, at: "Miro og jeg har taget den svære beslutning at gå fra hinanden efter mange vidunderlige år sammen, og vi har besluttet at gå videre som venner". Hun fortæller desuden, at hun håber, at parrets karakterer kan fortsætte med at optræde på skærmen sammen i fremtiden.

Parret, der til sammen har over fem millioner følgere på Instagram, optræder stadig sammen på hinandens sociale medier.

Det forlyder også, at der ikke var utroskab eller skænderier involveret, men blot at de to wrestlingstjerner er vokset fra hinanden med tiden.

Sponsoreret indhold