Sport17. januar 2024

Wozniacki sætter flere ord på exit: - Det gør ondt

Caroline Wozniacki fik slet ikke det comeback ved Australian Open, hun havde håbet på, da hun misbrugte en stor mulighed
Wozniacki følte ikke, at hun spillede en dårlig kamp. 
Wozniacki følte ikke, at hun spillede en dårlig kamp.
 Foto: David GRAY/Ritzau Scanpix

Caroline Wozniackis retur til Grand Slam-turneringen Australian Open sluttede i anden runde efter nederlag til den russiske kvalifikationsspiller Maria Timofeeva med cifrene 1-6, 6-4, 6-1.

33-årige Wozniacki var - trods sin placering som nummer 252 på verdensranglisten - regnet for at være klar favorit forud for opgøret mod verdensranglistens nummer 170.

Danskeren gav til TV 2 Sport udtryk for, at hun var både ærgerlig og ked af, at det ikke blev til mere tennis i Melbourne:

- Det er klart, at det gør ondt. Jeg følte, jeg havde kampen, hvor jeg gerne ville have den.

Hun lagde da også særligt vægt på den breakbold, hun missede i andet sæt, hvor hun var foran med 2-0 og havde breakbold til 3-0. Efter den store chance, begyndte tingene at gå russerens vej, forklarede danskeren.

Wozniacki forklarede momentumskiftet, som pludselig "at spille op ad en mur". Timofeeva lavede efterfølgende ikke mange fejl og spillede aggressivt, og danskeren følte ikke længere, at hendes bolde kom igennem russeren på samme måde.

- Jeg føler ikke, jeg spillede dårligt på nogen måde, så det er selvfølgelig frustrerende at stå her som taber af den kamp, sagde hun til TV 2 Sport.

Danske tennisfans kan dog stadig glæde sig over, at både Holger Rune og Clara Tauson fortsat er med i turneringen. De skal begge i ilden torsdag formiddag - dansk tid. Du kan følge kampene live på SH.dk.

Her kan du læse, hvad Caroline Wozniacki skal lave efter chok-exittet i Melbourne.

Sponsoreret indhold