Sport27. marts 2024 (opd. 27. marts 2024)

Wozniacki får wildcard til Charleston Open i USA

Caroline Wozniacki har fået wildcard til Charleston Open, hvor hun får et nyt forsøg til at spille sig til direkte i hovedturneringen i French Open
Danskeren har fået en gylden mulighed.
Danskeren har fået en gylden mulighed.
 Foto: CLIVE BRUNSKILL/Ritzau Scanpix

Caroline Wozniacki spiller i næste uge med i Charleston Open.

Den 33-årige dansker har således fået et wildcard til WTA 500-turneringen, oplyser arrangøren på det sociale medie X.

Wozniackis deltagelse i den mellemstore amerikanske turnering skal uden tvivl ses i lyst af hendes placering på verdensranglisten og det kommende French Open i maj.

Hun mangler således at springe omkring 25 pladser frem fra sin nuværende placering som nummer 129, hvis hun vil være sikker på en plads i feltet til grand slam-turneringen.

Allerede mandag vil hun formentligt avancere en smule, men det kræver en del flere point, hvis hun skal op og være sikker på deltagelse i French Open inden deadline midt i april.

Afhængigt af konkurrenternes præstationer omkring hende skal danskeren formentligt nå en kvart- eller semifinale i Charleston for at sikre sig en plads i Paris.

Efter turneringen i Charleston får Wozniacki efter planen comeback for landsholdet, der spiller Billie Jean King Cup fra 8.-13. april.

Senest tabte hun for seks dage siden anden runde i Miami Open 7-5, 5-7, 4-6 til ukrainske Anhelina Kalinina efter udmarvende 3 timer og 18 minutters slid.

Efter det nederlag annoncerede hun, at hun ville tage lidt fri for at blive sine smerter kvit.

- Mine fødder skal forbedres nu her. Jeg skal tage nogle dages fri, og så hjælper det forhåbentlig på mine fødder.

- Jeg har været lidt igennem her, men sådan er det, når man er ved at blive lidt ældre og får spillet en masse kampe i træk. Det er selvfølgelig en del af det, sagde Caroline Wozniacki i sidste uge.

Sponsoreret indhold