Sport19. august 2023

Wayne Rooneys kone taler ud om utroskab

Kendiskonen indrømmer, at det til tider har været en hård kamp at være gift med fodboldspilleren, der flere gange er blevet taget i utroskab
Former Manchester United and England footballer Wayne Rooney and his wife Coleen pose upon arrival to attend the World Premiere of ROBBO: The Bryan Robson Story, in Manchester, northern England on November 25, 2021. Lindsey Parnaby / AFP
Coleen Rooney med sin kendte mand, den tidligere Manchester United-spiller Wayne Rooney.
 Foto: Scanpix Denmark

Han er blevet opdaget med to prostituerede, været på bordeller og er blevet anholdt fuld bag rattet med en kvinde ved sin side, som bestemt ikke var hans kone.

Alligevel elsker Coleen Rooney ikke sin mand, Wayne Rooney, mindre, end hun gjorde, da de giftede sig for 15 år siden.

Det siger hun i et stort interview med Vogue, hvor hun taler ud om al den utroskab, som hendes kendte mand har udsat hende for gennem tiden.

Det skriver Mirror.

- Vi har haft vores op- og nedture, lyder det fra Coleen Rooney, før hun indrømmer, at det til tider faktisk har været en regulær "kamp" at forblive sammen med den tidligere Manchester United-stjerne.

I sidste ende har kærligheden dog overvundet, og Coleen Rooney siger sågar, at al hans utroskab har gjort hende stærkere og bedre til at håndtere modgange.

- Vi har aldrig været bange for at håndtere det. Vi tager ansvar for det, siger hun og fortsætter:

- Jeg snakkede faktisk med en ven om det og sagde: "Ved du, hvad din kone laver hver dag og hver aften? For i det mindste ved jeg, hvad min mand laver!"

- Og så kan det godt være, det ikke er noget godt, han laver, men jeg ved det i det mindste. Mange folk lyver over for sig selv, fortsætter hun.

Wayne og Coleen Rooney mødte hinanden, da var blot 12 år gamle. De begyndte at date som 16-årige og blev gift, da de fyldte 22 - og allerede der begyndte skandalerne at komme frem.

Her begyndte der nemlig at florere historier om Wayne Rooney på bordeller, ligesom han betalte to prosituerede for deres ydelser, kort efter han blev far for første gang.

I 2017 blev han anholdt for at køre bil, mens han var påvirket af alkohol. I bilen sad en kvinde på passagersædet, som bestemt ikke var konen, da hun sad gravid med deres fjerde barn derhjemme.

I 2018 blev Wayne Rooney godt nok ikke taget i utroskab, men her blev han anholdt for at være fuld på et fly. Ikke desto mindre har Coleen Rooney altså aldrig smidt ham på porten.

I stedet roser hun sin kendte fodboldmand for at støtte hende gennem hendes famøse retssag mod en anden fodboldkone, nemlig Rebekah Vardy, der er gift med James Vardy.

En retssag, der handlede om, at Rebekah Vardy lækkede private detaljer om Coleen Rooney i pressen.

- Han var så støttende, siger Coleen Rooney om Wayne Rooney.

- Det var virkelig hårdt for mig, men han blev ved med at sige: "Bare rolig, du klarer den", fortsætter hun, men afslører så også, at Wayne Rooney også var ved at få nok til sidst.

- Der var øjeblikke, hvor vi var uenige. Ikke over sagen, men fordi han mente, at jeg havde en kort lunte og ikke havde tid til ham.

Sponsoreret indhold