Sport2. april 2024

Voldtægtsdømte Dani Alves fletter fingre med eksen

Joana Sanz har delt et billede med den tidligere Barcelona-stjerne for første gang, siden han blev løsladt fra fængslet
Dani Alves og Joana Sanz har tilsyneladende genoptaget forholdet. 
Dani Alves og Joana Sanz har tilsyneladende genoptaget forholdet.
 Foto: Scott Garfitt/ASSOCIATED PRESS

LÆS OGSÅ: Dani Alves betaler kaution og kan prøveløslades

Dani Alves ser ud til at have genoprettet forbindelsen med sin modelhustru Joana Sanz efter at være blevet løsladt fra fængslet mod en million euro i kaution.

Mandag chokerede Joana Sanz nemlig sine næsten en million følgere ved at dele en story, hvor hun fletter fingre med ægtemanden.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-02/78i679i69it_0.png
"1+1=1". Parret fremviser deres matchende tatoveringer på Joanas story mandag.
 Foto: Joana Sanz Instagram

Sanz havde i 2023 ellers krævet skilsmisse efter Alves’ arrestation, men deres separation er siden blevet sat i bero, og den 31-årige model aflagde vidnesbyrd på vegne af sin mand under retssagen mod ham.

Modellen har ellers slettet alle billeder og spor af ægtemanden på sine sociale medier.

Sanz delte mandag endnu en kryptisk Instagram-historie udover billedet af parrets hænder.

Hun skriver: "Må denne måned blive god, må du være stærkere, end du har været indtil i dag. Må du føle dig fuldstændig taknemmelig, fordi du trods alt er her. Må det blive en måned til at give og modtage kærlighed, en måned til at føle fred og glæde for alt, hvad du har kæmpet for, og hvor meget du endnu skal nå. Må april blive en positiv måned for alle.”

Alt tyder altså på, at de to på trods af utroskab og overgreb har fundet melodien igen.

Den tidligere brasilianske landsholdsspiller blev i februar idømt fire et halvt år bag tremmer for angiveligt at have voldtaget en kvinde på en catalansk natklub i december 2022. Han har afsonet 15 måneder, mens han fortsætter med at anke dommen.

20. marts blev det afgjort, at 40-årige Dani Alves ville kunne løslades, mens han venter på en ankesag, hvis en kaution på en million euro, hvilket svarer til cirka 7,5 millioner kroner, blev betalt.

På trods af at han har vundet kampen for at afsone sin straf i sit eget hjem, skal Alves stadig møde i retten en gang om ugen. Han skulle også aflevere sit spanske og brasilianske pas, så han kan ikke flygte fra Spanien.

Sponsoreret indhold