Sport11. september 2023

Viser alt: Tidligere topspiller uden en trævl på kroppen

Ashley Harkleroad, der kan skrive både tidligere tennis- og Playboy-stjerne på CV'et, poserer helt nøgen i nyt badeværelsesselfie
Harkleroad server mod Serena Williams i første runde ved Roland Garros i Paris, 2008.
Harkleroad server mod Serena Williams i første runde ved Roland Garros i Paris, 2008.
 Foto: Pierre Verdy/Scanpix Denmark

Ashley Harkleroads bedste placering opnåede hun i 2003, hvor hun var oppe som nummer 39 på verdensranglisten.

Men ud fra det indhold, hun deler via sine sociale medier, har den nu 38-årige amerikaner aldrig stået skarpere.

Harkleroad er efter sin aktive karriere blevet enormt populær for at bruge sin krop på en lidt anden måde, end hun gjorde, da hun i 00'erne stod over for spillere som Amélie Mauresmo, Marion Bartoli og Williams-søstrene.

Hun har i dag over 129.000 følgere på Instagram og poster også regelmæssigt på TikTok, hvor hendes indhold kan prale af mere end 1,5 millioner likes.

Skrev historie

Da Harkleroad i 2008 poserede på forsiden af Playboy, blev hun den første professionelle tennisspiller til at pryde forsiden af Playboy USA.

Sikkert et outfit flere af spillerne m/k ville have foretrukket at stille op i ved dette års netop overståede US Open - med tanke på hvor ekstremt fugtigt og varmt, det har været i New York. 
Sikkert et outfit flere af spillerne m/k ville have foretrukket at stille op i ved dette års netop overståede US Open - med tanke på hvor ekstremt fugtigt og varmt, det har været i New York.
 Foto: Amazon.ca

Harkleroad udtalte om foriden, at svømmeren Amanda Beards Playboy-optræden havde inspireret hende. Den syvdobbelte olympiske medaljevinder prydede magasinet året forinden i 2007.

I 2008 tog Harkleroad en længere pause fra tennis og fødte en søn i marts 2009.

Skønheden deler i dag to børn med ægtemanden og kollega-ekstennisspilleren Chuck Adams, som er 14 år ældre end hende.

Og på trods af, at hun indstillede karrieren allerede i 2012, deler Harkleroad stadig billeder af sin træning på tennisbanen i fritiden. Og nej, bare rolig - her har hun selvfølgelig heller ikke gjort sig den ulejlighed at dække sig til.

Fik stryg af Caroline

I 2006 skulle en 15-årig Caroline Wozniacki spille sig forbi netop Harkleroad, for at nå kvartfinalen i WTA-turneringen i Memphis.

Harkleroad var dengang placeret som nummer 81 på verdensranglisten og altså langt højere end Wozniacki, men det så den danske wild card-spiller stort på. Wozniacki vandt i to sæt 6-2, 6-3 og strøg forbi sin fem år ældre modstander.

Da Ashley Harkleroad i 2012 indstillede tenniskarrieren, var hun raslet ned af verdensranglisten og helt ud af top 1000. Hun fik samme år arbejde på Tennis Channel som kommentator.

I dag bor hun i Californien, hvor hun tydeligvis nyder godt af det gode vejr.

Sponsoreret indhold