Sport20. december 2022

Vild historie: Mbappé tog fat i Anis Ben Slimane efter VM-kamp

Det er ikke hver dag, Kylian Mbappé henvender sig til en spiller fra den danske superliga
Dansk-tunesiske Anis Ben Slimane spillede mod verdensstjernen Kylian Mbappé ved VM. Efter kampen tog verdensstjernen fat i Brøndby-spilleren. 
Dansk-tunesiske Anis Ben Slimane spillede mod verdensstjernen Kylian Mbappé ved VM. Efter kampen tog verdensstjernen fat i Brøndby-spilleren.
 Foto: Foto: Jewel Samad/AFP/Ritzau Scanpix

Men det gjorde den franske verdensstjerne efter VM-opgøret mellem Frankrig og Tunesien.

I spillertunnellen efter kampen tog VM-topscoreren fat i Brøndby IF's Anis Ben Slimane.

Han ville bytte trøjer med den danskfødte fodboldspiller. Det fortæller han i TV 2-programmet 'Det skæve VM', der har Hav og Kamal som værter.

Egentlig havde Slimane allerede lavet en aftale med Real Madrid-stjernen Aurélien Tchouaméni om at bytte trøjer efter kampen, men Mbappé ville det anderledes.

- Jeg er egentlig på vej ind i omklædningsrummet, og jeg kan se, at alle fra mit landshold går hen mod Mbappé, starter han.

- Pludselig kan jeg høre en der siger 'Ey ey'.

Og så er det altså selveste Kylian Mbappe, der prøver at få fat på Brøndby-spilleren.

- Jeg kigger på ham og siger 'mig?', og han siger 'yes'.

- 'Vil du give mig din trøje', spørger jeg ham og griner. Så tager han kraftedeme trøjen af og giver mig trøjen, forklarer Brøndby-spilleren yderligere.

Og hvis det ikke var stort nok bare at få fingrene i Mbappés trøje, som alle holdkammeraterne i øvrigt også ville have fat i, så var Mbappé ikke færdig med Slimane.

- Da jeg skal til at vende mig om og gå, hiver han fat i min trøje bagfra. Så siger han 'din trøje!'. Jeg tænkte bare 'hvad skal du med min trøje?'.

- Så gider jeg ham min trøje, og så siger han 'vi ses i Champions League'.

Anis Ben Slimane spiller for det tunesiske landshold, men er født i Danmark og har dobbelt statsborgerskab.

Han repræsenterede Tunesien ved VM i Qatar, hvor han var på banen mod både Danmark og Frankrig. Han har tidligere repræsenteret det danske u19-landshold.

I 2021 vandt han det danske mesterskab med Brøndby IF.

Sponsoreret indhold