Sport14. juli 2023

Victor Lindelöfs kone indrømmer sorg: – Jeg sad i vores lejlighed og græd

Manchester United-stjernens kone, Maja Nilsson Lindelöf, afslører, hvordan bryllupsrejsen blev droppet lynhurtigt
Victor og Maja Lindelöf blev gift i 2018 og har sammen to børn. 
Victor og Maja Lindelöf blev gift i 2018 og har sammen to børn.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det kan ikke altid være lige nemt at være gift med en fodboldstjerne. Mediebevågenheden er ofte stor, og rejsedagene er mange.

Det vidste Maja Nilsson Lindelöf nok godt, da hun mødte sin mand, Manchester United-stjernen Victor Lindelöf. På det tidspunkt spillede svenskeren i portugisiske Benfica og var allerede inde omkring det svenske landshold.

Alligevel ramte en hændelse hende som en mur, kort tid efter de to blev gift tilbage i 2018. Det fortæller hun i radioprogrammet "Sommer" ifølge Aftonbladet.

De to havde knapt nået at sige ja til hinanden, før den svenske stjerne måtte forlade hende for at passe sit job.

– Da han lukkede døren for at tage afsted bare 36 timer efter, vi var blevet gift, sad jeg omgivet af alle blomsterne og gaverne i vores lejlighed i Västerás og græd. Det havde været så lykkeligt og smukt, og nu sad Victor på et fly på vej til Rusland, siger hun.

– Jeg følte en sorg over, at vi ikke kunne have den her oplevelse sammen, uddyber Maja Nilsson Lindelöf, der er blogger og CEO i tøjfirmaet Lis Bonne Atelier.

Manchester United-spilleren måtte droppe hvedebrødsdagene, da han blev udtaget til landsholdet, der skulle spille VM i Rusland.

Lindelöf-parret har fået fejret deres kærlighed og har desuden fået to børn sammen. Ted Louie på fire år og Francis på snart to år.

Victor Lindelöf har spillet i Manchester United siden 2017, hvor han er holdkammerat med danske Christian Eriksen. Han har spillet 59 landskampe for Sverige, hvori han har scoret tre mål.

Sponsoreret indhold