Sport3. februar 2023

Verdensmester fanget på fersk gerning: Sniffer hvidt pulver

En uheldig video har ramt internettet, hvor den 36-årige tidligere verdensmester Kell Brook har næsen lidt for langt fremme
Fra 2014 - 2017 var Kell Brook verdensmester i vægtklassen weltervægt. Seks år efter er han gået viralt for at sniffe til noget hvidt pulver i sit hjem.
Fra 2014 - 2017 var Kell Brook verdensmester i vægtklassen weltervægt. Seks år efter er han gået viralt for at sniffe til noget hvidt pulver i sit hjem.
 Foto: Ritzau Scanpix

I maj 2022 lagde Kell Brook handskerne på hylden, og livet efter karriestoppet uden for ringen har været svært for Brook.

Nu er nedturen blevet endnu større efter en video har set dagens lys på de sociale medier.

Her er den 36-årige bokser blevet taget med hænderne i kagedåsen, da han filmes i fuld gang med at sniffe til en hvid streg, der ikke formodes at være flormelis.

Den tidligere verdensmester har efterfølgende været ude på Twitter for at kommentere på den uheldige video.

- Jeg dummede mig. Jeg holder mine hænder op og vil gerne undskylde til min familie, venner og fans, starter Kell Brook sin besked ud med inden han fortsætter.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg har problemer med mit mentale helbred. Mit karriestop har været svært for mig. Jeg søger aktivt den hjælp jeg har brug for, så jeg kan komme tilbage på rette spor. Jeg undskylder igen for den skade jeg har forårsaget.

Kell Brook er tidligere verdensmester i vægtklassen weltervægt, hvor han forsvarede bæltet fra 2014 - 2017. Hans bokserekord lyder på 40 sejre og tre nederlag.

Efter sit karriestop i maj har Kell Brook ikke lagt skjul på, at han er klar til at tage endnu en omgang i ringen, hvis det rigtige tilbud kommer på bordet.

Sponsoreret indhold