Sport12. februar 2024

Vender hjem: Benjamin Jakobsen er tilbage hos Aalborg Håndbold

Rene Antonsens skade har fået Aalborg Håndbold til at lave en aftale for resten af sæsonen med den brølstærke stregspiller Benjamin Jakobsen
Aalborg Håndbolds Mikkel Hansen og Benjamin Jakobsen jubler i Champions League kampen mellem Aalborg Håndbold og RK Celje Pivovarna Laöko i Sparekassen Danmark Arena Aalborg, torsdag den 15. september 2022. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Benjamin Jakobsen har indgået en aftale med Aalborg Håndbold.
 Foto: Ritzau Scanpix

Aalborgs håndboldherrer har handlet hurtigt, efter at anfører og stregspiller René Antonsen pådrog sig en skade i sidste uges kamp mod KIF Kolding.

Som gardering for René Antonsen skal stregspilleren Benjamin Jakobsen spille i Aalborg i resten af sæsonen. Det skriver klubben mandag på sin hjemmeside.

René Antonsen er meldt ukampdygtig i seks til otte uger, og det har Aalborg taget konsekvensen af.

Benjamin Jakobsen har tidligere spillet fire sæsoner i Aalborg. Han skiftede fra den nordjyske klub til portugisiske Sporting CP i sommer.

Det portugisiske eventyr varede dog kun i få måneder, inden Benjamin Jakobsen i oktober valgte at vende hjem til Danmark af personlige årsager.

– Med skaden til René Antonsen i sidste uge blev vi lidt mere sårbare på stregpositionen, hvor vi dog er godt dækket ind med Simon Hald og Jesper Nielsen.

– Når det er sagt, så står vi over for en række meget afgørende kampe på kort tid i alle tre turneringer, vi deltager i, siger Aalborg-direktør Jan Larsen til klubbens hjemmeside.

32-årige Benjamin Jakobsen er noteret for 197 kampe og 244 mål for Aalborg Håndbold og har første træning med spillertruppen mandag.

– Han er en rutineret og erfaren spiller, som vi relativt hurtigt kan få implementeret i både trup og spillestil.

– Samtidig giver han os ekstra tryghed på pladsen både spillemæssigt og i forhold til at kunne rotere på pladsen, så vi undgår at overbelaste Simon og Jesper, siger Jan Larsen.

Han er spilleberettiget til torsdagens opgør i Champions League mod HC Zagreb samt til weekendens pokalfinalestævne i Boxen i Herning.

Sponsoreret indhold