Sport24. marts 2023

Ven om Michael Schumachers kone: – Som ti år i fængsel

Det har ikke været let at være Michael Schumachers kone de sidste ti år, efter Formel 1-legenden blev voldsomt kvæstet i en skiulykke
Formel 1-legenden Michael Schumacher og konen Corinna Schumacher. nbsp;
Formel 1-legenden Michael Schumacher og konen Corinna Schumacher.
 Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er snart ti år siden, at Michael Schumacher var ude for en forfærdelig skiulykke, der betød, at han fik en alvorlig hjerneskade og lå i koma i næsten et halvt år.

Siden hen er han kommet ud af koma, har været igennem en lang genoptræning og kan nu leve i sit eget hjem med fortsat medicinsk hjælp og genoptræning.

I den snart ti år lange periode har hans kone, Corinna Schumacher, stået ham bi og hjulpet ham på daglig basis. Det har ikke været en nem tid for Corinna.

I hvert fald ikke, hvis man skal tro på den tidligere Formel 1-teamchef Eddie Jordan.

– Der er gået snart ti år, og Corinna har ikke været i stand til at gå til en fest, en frokost eller noget andet. Hun er som en indsat, fordi alle vil snakke med hende om Michael, og hun har ikke brug for at blive mindet om situationen hvert minut, siger Eddie Jordan til The Sun.

Eddie Jordan gav Michael Schumacher debut i Formel 1 som 22-årig i 1991 på Jordan-teamet.

Michael Schumacher og Eddie Jordan sammen. 
Michael Schumacher og Eddie Jordan sammen.
 Foto: Imago/Ritzau Scanpix

Sammen satte de hurtigt gang i tyskerens karriere, og de to blev også hurtigt venner. Selv kalder Eddie Jordan sig en god ven af Schumacher-familien, men han har ikke fået lov til at besøge ham efter den tragiske ulykke.

Noget, han begræder ikke at have haft muligheden for.

– Jeg savner Michael hver eneste dag, men det er ikke kun mig, der savner ham. Det gør hans børn, familien, hans far og alle andre omkring ham også, fortæller Eddie Jordan.

Schumacher-familien har siden ulykken gjort en dyd ud af at holde privatlivet og den tidligere Formel 1-stjernes tilstand tæt inde til kroppen.

Michael og Corinna Schumacher har været gift siden 1995.

Sammen har de datteren Gina-Maria og så sønnen Mick Schumacher, der også er racerkører. I sidste sæson dannede han makker til Kevin Magnussen i Haas-teamet i Formel 1.

Michael Schumacher selv har vundet Formel 1 hele syv gange.

Kun Lewis Hamilton har vundet Formel 1 lige så mange gange.

Sponsoreret indhold