Sport25. april 2024

Væk i en måned: René Holten måtte forlade nyfødt søn

Kajakstjernen måtte kort tid efter fødslen forlade sin søn for at tage på træningslejr
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
René Holten Poulsen måtte forlade sin nyfødte søn bare få uger efter fødslen.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Tophemmelig baby: Rene Holten er blevet far for første gang

I januar ramte den helt store lykke hjemme hos René Holten Poulsen og kæresten Birgitte, da de blev forældre til sønnen Louis.

Men parret nåede ikke meget tid sammen med deres nyfødte, inden kajakroeren måtte forlade dem. Han havde nemlig en måned lang træningslejr i Colombia, han ikke kunne løbe eller ro fra.

Det betød, at han måtte undvære lille Louis, og det var bestemt ikke nemt.

Det fortæller han i SE og HØR-podcasten "Af Banen".

- Det var lidt mærkeligt at være i Colombia, hvor de ikke var med. Først, fordi det var så nyt, så fandt jeg aldrig rigtig ind i noget rytme derhjemme, før jeg skulle afsted. Men så var de med i Italien på næste træningslejr. Det var super dejligt.

Selvom de første fire måneder som far har budt på to lange træningslejre og voldsom træning og konkurrence frem mod OL-kvalifikationen i Ungarn i maj, så har det stadig været en fantastisk tid for kajakstjernen, der nyder den nye titel.

- Indtil videre har det været skønt. Han er skøn, og sød, og jeg har en kæreste, der er fantastisk og tager en stor del af læsset. Så må jeg hjælpe lidt ekstra efter OL. Han sover rimelig stabilt om natten, men skal stadigvæk op og armes og skiftes. Han er en sød og glad dreng, så det er dejligt.

René Holten Poulsen
René Holten Poulsen og kæresten Birgitte er nu forældre til deres første barn.
 Foto: Dan Mariegaard

Kæresten Birgitte har grundet det travle program fået lov til at stå for meget selv, når det kommer til den lille, og René Holten Poulsen da hellere ikke bleg for at hylde sin bedre halvdel.

- I princippet kan jeg ikke rigtig gøre så meget. Han har forsøgt nogle gange, om han kunne få mælk ud af min brystkasse, men det kan han ikke. Nu har han givet op og fundet ud af, at det er mor, der kan det. Så kan jeg hjælpe med nogle andre småting, og hvis bare jeg kan gøre lidt for Birgitte, så bliver hun jo super glad for det.

- Men jeg vil så sige, at jeg er meget heldig på den front. Hun (kæresten Birgitte, red.) er meget god til at tage meget af arbejdet.

Kajakroeren skal i midten af maj til Szeged i Ungarn for at forsøge at sikre sig en plads til sommeren OL.

Det vil som minimum kræve en plads i top-2.

Du kan lytte til hele podcasten med René Holten Poulsen herunder:

Sponsoreret indhold