Sport2. januar 2023

Underskriftindsamling vil have Julian Alvarez til at droppe kæresten: 20.000 har allerede skrevet under

En bizar underskriftindsamling forsøger i øjeblikket at få Manchester City-stjernen til at gå fra kæresten
20.000 fans har allerede sat deres underskrift på en underskriftindsamling, der har til formål at få Argentinas Julian Alvarez til at slå op med kæresten.
20.000 fans har allerede sat deres underskrift på en underskriftindsamling, der har til formål at få Argentinas Julian Alvarez til at slå op med kæresten.
 Foto: Martin Rickett/PA Images/Ritzau Scanpix

Der er liv og glade dage i Julian Alvarez' hverdag i øjeblikket.

Han kunne for nyligt lade sig hylde som en del af Argentinas verdensmesterhold, og hjemme i Argentina stak fejringerne helt af, da holdet vendte hjem til Buenos Aires.

I sidste uge kunne han så vende hjem til Manchester, hvor holdkammeraterne i Manchester City ligeledes gav ham en flot velkomst.

Nu er den målfarlige angriber så også blevet en af hovedpersonerne i en ret så spøjs underskriftindsamling.

I kølvandet på VM-triumfen er der nemlig sat gang i en underskriftindsamling, der vil have City-stjernen til at slå op med sin kæreste Emilia Ferrero. En indsamling, der allerede nu har fået 20.000 underskrifter.

Årsagen skal eftersigende findes i en video, hvor kæresten Emilia Ferrero ikke tillader fodboldstjernen at tage et billede med en gruppe fans. Noget, der har fået fans til at se sig sure på Ferrero, der til daglig spiller hockey, er Youtube-influencer og har 420.000 følgere på Instagram.

Nu har underskriftindsamling allerede nået 20.000 underskrifter. Det skriver The Sun.

Det unge kærestepar kommer fra samme by hjemme i Argentina og har været sammen i fire år.

Meget lidt tyder dog på, at Julian Alvarez skulle lytte bare det mindste til underskriftindsamlingen, da han efter nytår lagde en story på sin Instagram af de to, der fejrer nytår sammen.

Emilia Ferrero var ligeledes til stede, da Alvarez vendte tilbage for sit klubhold Manchester City i kampen mod Everton nytårsaftensdag.

Sponsoreret indhold