Sport26. april 2024

Tyve har stjålet 75.000 fra tennisstjerne - igen

Tennistsjernen Maria Timofeeva havde helt sikkert drømt om en noget sjovere tur til Madrid - både på og udenfor banen
Maria Timofeeva har indtil videre vundet én titel på WTA-touren. 
Maria Timofeeva har indtil videre vundet én titel på WTA-touren.
 Foto: David GRAY/Ritzau Scanpix

Maria Timofeeva er havnet i en frustrerende situation, under sin tur til Spanien og Madrid Open-turneringen.

Den 20-årige tennisspiller er nemlig blevet frarøvet 10.000 euro - godt 75.000 danske kroner under mystiske omstændigheder.

Efter at være blevet bestjålet i Spanien, for seks måneder siden, vendte verdensranglistens nummer 99 forleden tilbage til den spanske hovedstad. Men ak, kun for igen at blive offer for et tyveri, hvilket har efterladt hende dybt rystet og forvirret.

Nu har hun så søgt råd fra sine følgere på Instagram:

- Jeg vil gerne dele min historie og kunne virkelig bruge nogle råd fra folk, der måske har været i en lignende situation før, eller hvordan det kunne ske. Nogen har tilsyneladende, i de sidste par dage, mens jeg er her i Madrid, brugt penge fra min bankkonto, fortæller hun.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-26/tiititi.PNG
Russeren bad sine følgere om hjælp.
 Foto: Maria Timofeeva via Instagram

Russeren er fuldstændig i chok, da hun er sikker på, at ingen har kunnet få adgang til hendes oplysninger:

- Jeg bliver skræmt, fordi jeg ikke ved, hvordan det kunne ske, fordi mit kort fysisk var med mig det meste af tiden - bortset fra en episode, hvor jeg forlod det på mit værelse, mens værelset blev gjort rent af stuepigerne, siger hun.

Hver eneste f**king gang

Timofeeva uddybede derefter, at pengene var blevet brugt i området tæt på, hvor hun boede, og hun opfordrede sine Instagram-følgere til at være påpasselige:

- Omstændighederne er skøre, og jeg ved ikke, hvordan det kunne ske, så del gerne noget, og vær opmærksom på folk i Spanien og disse situationer, for det sker hver eneste f**king gang, jeg kommer her, lyder det blandt andet fra den frustrerede russer.

Maria Timofeeva nåede til 2. runde i turneringen i Madrid, hvor endestationen blev Harriet Dart. Briten slog hende i tre sæt tirsdag.

Hvis navnet i øvrigt lyder bekendt, så husker du måske, at det var netop Timofeeva, som noget sensationelt sendte Caroline Wozniacki ud af Australian Open i år. Russeren var kvallet ind i turneringen som useedet, efter at have vundet tre kampe i kvalifikationen for at nå hovedturneringen.

Sponsoreret indhold