Sport20. april 2023

Tv-værten Laura Woods raser over Arsenal-spillerne: Det kræver ikke meget at give et smil

Laura Woods er ikke imponeret over Arsenal-spillerne efter video af lille maskot går viralt
Laura Woods raser over, at Arsenal-spillerne ikke engang kunne finde et lille smil frem til maskotten.
Laura Woods raser over, at Arsenal-spillerne ikke engang kunne finde et lille smil frem til maskotten.
 Foto: Paul Terry/AP/Ritzau Scanpix

Godt nok går det rimelig godt for Arsenal i den engelske Premier League, hvor de i øjeblikket topper tabellen.

I weekenden mødte London-holdet så et andet London-hold West Ham, og her havde en lille maskot fået lov til at stå med en Arsenal-trøje og få autografer af alle spillerne før opgøret.

Arsenal har selv lagt en video op af det, der skulle have været et øjeblik til minderne for den lille pige, men i stedet har det ikke skabt andet en kæmpe shitstorm for Arsenal.

I kommentarsporet til Twitter-opslaget, hvor videoen er blevet delt, har flere brugere bemærket, at ikke en af spillerne så meget værdiger maskotten et blik eller et smil.

Nu har den velkendte fodboldvært Laura Woods også reageret på videoen. Og Arsenal-spillerne får også nogle hårde ord med på vejen af hende.

– Det er chokerende og skuffende, siger hun til TalkSport.

– Jeg er enig. Det kræver ikke meget, at anerkende nogen med et smil. Jeg synes, at videoen er meget symptomatisk for fodbold og fodboldspillere lige nu, fortsætter hun.

Den lille piges far har dog på Twitter været ude og fortælle, at hendes datter havde en helt fantastisk dag som maskot for Arsenal.

"Min datter havde en fantastisk dag som maskot for Arsenal. Der var kun et lille vindue af tid, hvor hun kunne møde spillerne, og hun nød det meget. (Martin) Ødegaard er hendes ynglingsspiller, så at hun fik lov til at holde ham i hånden på vej på banen var meget specielt," skriver han i en kommentar til videoen.

Videoer fra spillertunnelen før kampen viser da også Martin Ødegaard tale lidt med maskotten før kampen.

Sponsoreret indhold